• Anne Leonora Blaakilde

    Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser, og du får en dejlig, guidet afspænding efter de fysiske øvelser på cirka 15 minutter.

    Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Center for Sundhedsfremmeforskning på RUC. Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©) samt yin yoga fra WUJI-Academy i København.

    Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader, uddannet som naturterapeut ved Human Education Group i Danmark, og guider også skovbade i LOF.

Yogadans - Let Your Yoga Dance©

Yogadans er en blanding af yogaøvelser og dans, som giver krop og sind et dejligt energiboost. Yoga bygger på filosofien om kroppens syv energicentre - eller chakraer. Pulsen kommer op og panden springer i sved, men du kommer også ned i gear, op i de højere luftlag og ind i dit sind.
Som champagne i krop og sind.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Yogadans følger de syv chakraer med deres forskellige egenskaber og energier. Vi danser til hvert chakra med forskellige musikgenrer og bevægelsesformer. Nogle danse er lettere koreograferet på forhånd, andre er helt frie.

Ved at bevæge os op gennem alle syv chakraer med forskellig dans og musik får vi ikke alene en dejlig kropsoplevelse, men motionerer også sindstilstanden. Ved yogadans bliver du rørt og berørt.

Vi afslutter med liggende afspænding til rolig musik i 25-30 minutter; en yoga nidra, hvor du bliver guidet igennem kroppen og forskellige fantasilandskaber på en rejse mellem vågentilstand og søvn, hvor du mærker en dyb, indre ro.

En dejlig forberedelse til en god nats søvn.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Alle kan deltage på dette hold.

START NÅR DU VIL
Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

Praktisk info

Mød op i tøj du kan bevæge dig i.
Der er yogamåtter i lokalet, hvis du benytter dem så husk et håndklæde eller lagen til at lægger hen over måtten. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte.
Medbring et tæppe til afspændingen.
Der er mulighed for omklædning.

Dette er et flexhold.
Dvs. at hvis du er forhindret i at møde på dit faste hold, kan du afmelde enkelte mødegange og bruge dem på de øvrige yogahold der afholdes hos LOF på Torvet 21, indenfor forårssæsonen. Holdene er åben for booking 1 uge frem. Du flytter mødegange på flex.lofkurser.dk/torvet21-foraar2024. Det er også her du kan se, hvilke hold du kan vælge imellem, og hvor der er ledige pladser. Første gang du logger ind, skal du bruge din mailadresse og dit kundenr., som fremgår af din faktura/kvittering.
Nummer
37407 - Yogadans - Let Your Yoga Dance©
Første mødegang
onsdag den 24.01.24 kl. 17:30 - 19:00
Adresse

LOF, Torvet 21, Torvet 21, 1. sal, 3300 Frederiksværk

Se på kort

Mødegange
6
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 200,00 600,00
onsdag den 24.01.24
Er blevet afholdt
onsdag den 31.01.24
Er blevet afholdt
onsdag den 07.02.24
Er blevet afholdt
onsdag den 21.02.24
Er blevet afholdt
onsdag den 28.02.24

Kl. 17:30 - 19:00

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 1. sal, 3300 (Motionslokalet)

Se på kort

onsdag den 06.03.24

Kl. 17:30 - 19:00

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 1. sal, 3300 (Motionslokalet)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...