• Trine Fjord

  Yoga- og mindfulnesslærer
   
  Trine Fjord har praktiseret yoga i 27 år, og har en 2-årig uddannelse (800 t.) som yoga- og mindfulnesslærer fra YogaSkolen i Helsingør ved Søren Rasmussen (2010-12).
  Er videreuddannet indenfor mindfulness (2015 - nu) og Restorativ Yoga (2019) og har derudover deltaget på adskillige efteruddannelser, workshops og retreats hos bl.a. Erin Fleming, Simon Krohn, Christin Illeborg og Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole. Er desuden uddannet folkeskolelærer samt NLP Coach Practitioner.
  Trine har undervist i yoga og mindfulness siden 2011 og er optaget af at formidle yogaens mange forskellige udtryk. At skabe velvære og livskraft i krop og sind, så man kan være hjemme i den krop man har - uanset hvilken slags krop det er - og bebo den med glæde og venlighed. Igennem yogastillinger, flows, åndedrætsøvelser, mindfulness og dyb afspænding at udvikle kroppens styrke, smidighed, balance og iboende intelligens. At skabe en fornemmelse af lethed og plads indefra og udefter, mærke den bløde kerne blød, give plads til sindets klarhed og ro så evnen til nærvær og glæde i nuet kan få lov at folde sig ud.
  Tonen er mild, let og uhøjtidelig og med stor kærlighed og respekt for den flere tusinde år gamle tradition.

  )

Hatha Yoga

Smidighed, styrke og udholdenhed

Klassisk Hatha Yoga i kombination med YogaINmotion. Kom præcis som du er, alle er velkomne, undervisningen tilpasses den enkelte deltager.
Vi arbejder med smidighed, styrke og balance i krop og sind, og der er fokus på oplevelsen af at være tilstede i kroppen og i nuet. Kropsbevidsthed, kropsholdning og krops-nærvær trænes.
De klassiske yogaøvelser og blide stræk stimulerer og styrker de indre organer og holder muskler, nerver og led sunde, stærke og smidige. Vi øver at lade det frie åndedræt få plads og blive en kilde til fornyet energi og afspænding. YogaINmotion består af små serier af yogaøvelser, hvor du bevæger dig uanstrengt fra den ene stilling til den anden i takt med åndedrættet. En yogaform hvor du roligt og sikkert lirker dig indenfor i kroppen og nærværet. Du vil få indsigt i  kroppens egen intelligens, åndedrættet og forbindelsen imellem kroppen og sindet. En venlig invitation til at øve dig i at være sammen med det der er tilstede lige nu, uden at du behøver at skulle ændre eller forbedre noget. At opleve at det uperfekte kan være helt perfekt, skaber grobund for at rummeligheden vokser overfor dig selv, andre mennesker, og overfor livet selv måske. En rummelighed der giver plads til en lethed og glæde ved blot at være til.
Undervisningen er forskellig fra gang til gang og har oftest et underliggende tema, inspireret af kroppen, årstiden eller yoga filosofien. Mindfulness og åndedrætsøvelser er en naturlig del af yogatimen, herunder ganske enkle øvelser du nemt lærer, så du også kan bruge dem hjemme hvis du har lyst.
Vi afslutter altid med en dejlig afspænding, hvor du får mulighed for at synke ind i en dyb afspændt tilstand, der bringer næring, livskraft og ro til hele din organisme.

Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

Praktisk info

Medbring yogamåtte, behageligt løstsiddende tøj og et tæppe til afspændingen.
Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/information.
Nummer
17514 - Hatha Yoga
Første mødegang
tirsdag den 26.01.21 kl. 19:00 - 20:30
Undervisere
Adresse

Egedalshallen, Holmegårdsvej 3, 2980 Kokkedal

Se på kort

Mødegange
13
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 192,00 1245,00
tirsdag den 26.01.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 02.02.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 09.02.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 23.02.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 02.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 09.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 16.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 23.03.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 06.04.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 13.04.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 20.04.21
Er blevet afholdt
tirsdag den 27.04.21

Kl. 19:00 - 20:30

Trine Fjord

Holmegårdsvej 3, 2980 (Salen)

Se på kort

tirsdag den 04.05.21

Kl. 19:00 - 20:30

Trine Fjord

Holmegårdsvej 3, 2980 (Salen)

Se på kort