FVU matematik

FVU-matematik består af trin 1 og trin 2.

I undervisningen arbejder du med talforståelse, regning og basal matematik på mange forskellige måder. Der benyttes forskellige materialer fx tal fra aviser, fra SKAT, regninger, lønsedler og også dine egne eksempler.

Du kan gå til prøve efter hvert trin, hvis du har lyst. Prøverne er et tilbud. Så du kan fortsætte til næste trin uden at have været til prøve. 

Bestået trin 2 giver adgang til erhvervsuddannelser eller AVU.

Undervisningen er gratis.

Kontakt os på 49260288 eller mail: [email protected] hvis du vil høre nærmere eller tilmelde dig et hold.

Sorter efter

tirsdag den 23.01.24

FVU Matematik

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • Er startet - kl. 17:00 - 20:30 om tirsdagen

Har du lyst til at blive bedre til matematik? FVU Matematik består af trin 1 og trin 2. I undervisningen arbejder du med talforståelse, regning og basal matematik på mange forskellige måder. Der benyttes forskellige materialer f.eks. tal fra avis...

Se hold og info

Har du lyst til at blive bedre til matematik, så opretter LOF løbende matematikhold. På LOFs hold i fvu matematik underviser vi i matematik op til Folkeskolens 9. klasse niveau. Vi tager altid udgangspunkt i dit niveau og færdigheder, og du har mulighed for at afslutte matematikkurset med en prøve, så du har et bevis på dit niveau. Det er gratis at gå til fvu matematik ved LOF og du kan tage kurset som forberedelse til at søge ind på en uddannelse. Alle niveauer er velkomne – om du ingen kendskab har til matematik eller ønsker at få genopfrisket dine matematikkundskaber. Undervisningen er tilrettelagt efter de nyeste undervisningsmetoder og med vægt på, at man får de redskaber og metoder, der skal til for at man nemt kan anvende det man lærer i hverdagen og på job. Hvis du er erhvervsleder har du mulighed for at kontakte os på 49 26 02 88 for at høre mere om muligheden for at få oprettet et fvu matematikhold på din arbejdsplads, så dine medarbejdere kan blive opgraderet i matematik. Er du privatperson kan du også kontakte os for at finde dit niveau og det hold, der passer dig bedst. Alle vores undervisere er uddannede til voksenundervisning og har flere års erfaring med at undervise voksne. 

FVU og ordblindeundervisning

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag og aften, så du kan finde det hold, der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Se alle holdene

FVU start

FVU start er et tilbud til tosproglige, som kan lidt dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Se alle holdene

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Se alle holdene

Kurser for ordblinde (OBU)

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.

Se alle holdene