• Hans-Henrik Jensen

    Kamera underviser

    Hans-Henrik har i flere år undervist på dag- og aftenskoler i IT og foto. Han er uddannet og arbejder som IT-supporter og er freelance fotograf. Han tager udgangspunkt i de udfordringer, som kursisterne møder i hverdagen og lægger i undervisningen vægt på, at deltagerne føler sig godt tilpas og går glade hjem med ny lærdom og viden.

    Hans-Henrik tager fortrinsvis model- og portrætbilleder og tog i 2020 en Master i portrætfotografi. Et udvalg af disse billeder fra hans selvvalgte opgave har siden april 2022 været udstillet på aftenskoler, kirker, biblioteker og kulturcentre.
    Han har fotograferet digitalt siden 2013 og underviser i flere fotografiske emner. Han deltager løbende i kurser, foredrag og workshops og besøger fotomesser i ind- og udland.

    Du finder Hans-Henrik på både Facebook og Instagram @photos.by.hh - her kan du se et udpluk af hans fotografiske arbejde.

Fotokursus: Motiv og komposition

Kamerahold

Forudsætninger: Ingen

Tager du ofte de samme motiver, er billedet ikke helt vandret og er dit motiv altid i midten? På dette kursus taler vi om, hvordan vi indstiller vores kamera til forskellige motiver og hvordan vi får de bedste billeder. Vi kommer også ind på det gyldne snit, symmetri og brug af linjer for at få den rette billedkomposition, så billedet bliver spændende og interessant at kigge på. Når teorien er på plads prøver vi vores færdigheder i praksis.

Praktiske fotoøvelser, opgaver samt fremvisning af deltagernes billeder indgår undervejs. Medbring kamera. Husk opladet batteri!

Både digitalt kamera og kameraet i din mobiltelefon kan bruges på dette kursus.

Billederne tages fortrinsvis udendørs så husk tøj der passer til årstiden.

Hans-Henrik har i flere år undervist på dag- og aftenskoler i IT og foto. Han er uddannet og arbejder som IT-supporter og er freelance fotograf. Han tager udgangspunkt i de udfordringer, som kursisterne møder i hverdagen og lægger i undervisningen vægt på, at deltagerne føler sig godt tilpas og går gade hjem med ny lærdom og viden. Han har undervist siden 2004 og har gennemført Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse, AVG, på Voksen Pædagogisk Center. Du finder Hans-Henrik på både Facebook og Instagram @photos.by.hh - her kan du se et udpluk af hans fotografiske arbejde

Praktisk info


Både digitalt kamera og kameraet i din mobiltelefon kan bruges på dette kursus.
Billederne tages udendørs, så husk tøj der passer til årstiden.
Nummer
40705 - Fotokursus: Motiv og komposition
Første mødegang
søndag den 13.10.24 kl. 09:30 - 15:45
Undervisere
Adresse

Aftenskolernes Hus, Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 420,00
søndag den 13.10.24

Kl. 09:30 - 15:45

Hans-Henrik Jensen

Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 (Lok. 2, st.tv.)

Se på kort