FVU start

FVU Start er et mundtligt tilbud til tosprogede, der kan noget dansk i forvejen, men som behøver en forbedring af de mundtlige færdigheder. Undervisningen understøtter, at man får udviklet og styrket ordforrådet. Så man derefter kan søge optagelse på de øvrige FVU-fag.

Undervisningen er gratis.

Information og tilmelding - ring til Ulla Dawall på 49260288 eller skriv på [email protected]

Sorter efter

tirsdag den 09.08.22

FVU Start - det er gratis

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • tirsdag den 09.08.22 kl. 10:00 - 13:30
Underviser 

FVU Start er et mundtligt tilbud til tosprogede, der kan noget dansk, og som behøver en forbedring af ordforråd og udtale inden optagelsen til et andet FVU-fag som FVU Dansk eller FVU Matematik. Hvis det passer på dig, er du velkommen på FVU St...

Se hold og info

torsdag den 11.08.22

FVU Start - det er gratis

  • Ledige pladser
  • Kokkedal
  • torsdag den 11.08.22 kl. 10:00 - 13:30
Underviser 

FVU Start er et mundtligt tilbud til tosprogede, der kan noget dansk, og som behøver en opgradering af ordforråd og udtale inden optagelsen på FVU Dansk eller FVU Matematik. Hvis det passer på dig, er du velkommen på FVU Start. Hvis du mener,...

Se hold og info

FVU og ordblindeundervisning

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag og aften, så du kan finde det hold, der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Se alle holdene

FVU start

FVU start er et tilbud til tosproglige, som kan lidt dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Se alle holdene

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Se alle holdene

Kurser for ordblinde (OBU)

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.

Se alle holdene