Helle Lykkegaard Følner

FVU-dansklærer, ordblindelærer og yogalærer

FVU-dansklærer og ordblindelærer                                                                      
Helle underviser i FVU-dansk og Ordblindeundervisning hos LOF. Hun har over 20 års erfaring som dansklærer for både danske og tosprogede kursister. Helle tilbyder en nærværende og engageret undervisning, som tager udgangspunkt i den enkelte kursists behov, og hun lægger stor vægt på, at undervisningen foregår i et godt socialt miljø, hvor alle kan føle sig velkomne.

Helle er bachelor i Dansk fra Københavns Universitet og er uddannet Voksenunderviser i Dansk som andetsprog for voksne. Derudover er hun uddannet FVU-dansklærer og ordblindelærer fra Professionshøjskolen UCC.

Yogalærer                                                                                                                          Helle underviser i den klassiske Hatha Yoga, men også stillinger og øvelser fra andre yogaretninger inddrages. Helle tilbyder et varieret yogaprogram for alle, hvor hele kroppen arbejdes igennem med fokus på styrke, smidighed og balance, og hvor åndedrætsøvelser indgår som et fast element med det mål at afstresse og balancere krop og sind.

Helle er uddannet yogalærer fra Den Intuitive Yogalæreruddannelse og er uddannet Yin-yogalærer fra Yoga Unlimited. Helle er desuden uddannet Mindfulness Instruktør.

Kontaktoplysninger

helle.f@lofkurser Mobil: 54 55 65 04

Kurser med Helle Lykkegaard Følner