Anne Leonora Blaakilde

Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser, og du får en dejlig, guidet afspænding efter de fysiske øvelser på cirka 15 minutter.

Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Center for Sundhedsfremmeforskning på RUC. Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©) samt yin yoga fra WUJI-Academy i København.

Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader, uddannet som naturterapeut ved Human Education Group i Danmark, og guider også skovbade i LOF.

Kontaktoplysninger

[email protected]