Silvia Igal-Melendo

Silvia Igal-Melendo er fra Spanien. Silvia er uddannet i engelsk lingvistik og litteratur på Universitet i Zaragoza og har også studeret lingvistik på universitetet i Manchester. Derudover har hun en uddannelse i fremmedsprogsundervisning fra det Internationale universitet i Valencia og har taget kurser i undervisning i fremmedsprogsundervisning i Danmark. Hun startede med at undervise i spansk i Manchester i 2011 og flyttede i sommeren 2020 til København, hvor hun også arbejder.
Hun har flere års erfaring med at undervise voksne i spansk på sprogskoler og på universitetet og kan undervise i spansk på mange niveauer, både online og fysisk undervisning.
Silvia brænder meget for at undervise i sit modersmål og for at dele ud af sin viden om sin egen kultur og andre aspekter, der knytter sig til det spanske sprog – historie, litteratur, aktuelle nyheder og film. Hun har en afslappende og effektiv tilgang, og hun gør timerne fornøjelige.

Silvia har også sin egen blog, som du kan besøge, hvis du ønsker at forbedre andre færdigheder og finde inspiration: Aprende español. Blog de Silvia Igal.

Hvis du vil skrive til Silvia er hendes mailadresse: [email protected]

Kontaktoplysninger

[email protected]