LOF kurser, aftenskole, oplevelser og foredrag
Stengade 57, 3000 Helsingør
LOF på FacebookLars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.
For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.
Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.
Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.
Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.
Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48
Er du mand og har du lyst til at udfordre dine evner i køkkenet – måske for at overraske familie og venner med gourmetretter, verdensmad eller en fantastisk dessert. Eller blot for at få inspiration og færdigheder til den daglige madlavning. Kurset indeholder begge dele, og det er muligt at deltage både hvis du allerede er madnørd og ferm i et køkken eller om du ikke tidligere har lavet specielt meget mad.
På hver kursusaften har vi fokus på 2 retter mad, hvor vi arbejder med både smage, konsistenser, udseende og baggrund. Der vil være en smule teori om råvarer og madlavningsmetoder, samt en masse praktisk indlæring. Hver aften slutter af med en 2-retters middag.
Der vil over sæsonen være dage med retter fra det traditionelle danske køkken, det moderne køkken og retter fra forskellige egne af verdenen.
Har du lyst til at kombinere interesse for madlavning med hygge og socialt fællesskab så er dette kursus det helt rigtige for dig.
Ud over kursusgebyr vil der hver aften blive opkrævet mellem 100 og 125 kr. til råvarer. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.
Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og en god appetit!
Fredensborg Skole Vilhelmsro, Humlebækvej 10, 3480 Fredensborg