LOF kurser, aftenskole, oplevelser og foredrag
Stengade 57, 3000 Helsingør
LOF på FacebookLars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.
For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.
Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.
Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.
Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.
Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48
Har du smagt gumbo fra det kreolske køkken i New Orleans’ franske kvarter, streetfood på gaden i Vietnam, mamma’s hjemmelavede pasta og tomatsovs i Toscana, en fastfood sandwich med oksestrimler og chimichurri på havnen i Buenos Aires eller måske en lammegryde fremstillet og serveret i en tagine? Løber dine tænder i vand, når du ser rejse- og madprogrammer fra forskellige lande og verdensdele.
Så er her chancen har for at stifte bekendtskab med mad og madlavning fra forskellige lande og verdensdele.
Hver kursusaften tager vi udgangspunkt i mad fra en by, et land eller en verdensdel. Vi tager på køkkenrundtur fra Nord til Syd og Øst til Vest.
Underviser Lars Høgh-Hansen tager dig med på rejsen, hvor aftenen består af en blanding af teori om råvarer, smage, køkkentraditioner og ikke mindst praktisk viden, hvor I selv laver spændende mad med dagens verdenstema.
Tag med på rejsen og lær noget om verdens mange facetter af madlavning krydret med lidt kulturel inspiration m.v.
Tilmeld dig senest en uge før, så der kan blive købt ind til alle deltagere.
Start ugen med at smage på verden og få inspiration til nye krydderier.
Ud over kursusgebyr vil der hver gang blive opkrævet mellem 110 og 125 kr. til råvarer. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.
Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og god appetit!
Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød