FVU til virksomheder

LOF tilbyder gratis kurser til private og offentlige virksomheder

Mange virksomheder oplever, at deres medarbejdere har udfordringer ved at læse, skrive, regne og bruge it i deres arbejde. Det har betydning for, om arbejdsopgaverne bliver løst efter virksomhedens krav.

Vi har små hold og individuelt tilpassede kurser.

Kurserne bliver holdt indenfor:

  • FVU Dansk
  • FVU Dansk for tosprogede
  • FVU Start (begynderdansk)
  • FVU Matematik
  • FVU Engelsk
  • FVU Digital
  • Ordblindeundervisning

Forud for kurserne bliver medarbejderne testet for at finde frem til, hvilket niveau deres nuværende kompetencer er på, så kursisterne får optimalt udbytte af undervisningen.

LOF har flere års erfaring med at tilrettelægge skræddersyede kurser efter virksomhedens ønske. Vi hjælper med alt det praktiske omkring undervisningen og er fleksible med tid og sted. Undervisningen kan foregå dag og aften samt om lørdagen enten på eller udenfor virksomheden. Og vi hjælper også med at søge refusion af lønomkostninger.

Vores referencer er b.la.: ISS, Forenede Service, plejecentre i Nordsjælland, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler samt jobcentre i Nordsjælland.

 

For mere information:
Tlf: 49 26 02 88
Mail: [email protected]

Sorter efter

FVU og ordblindeundervisning

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag og aften, så du kan finde det hold, der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Se alle holdene

FVU start

FVU start er et tilbud til tosproglige, som kan lidt dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Se alle holdene

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Se alle holdene

Kurser for ordblinde (OBU)

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.

Se alle holdene