For 16 +
multimediedesigner
  • Alex Agersten
    multimediedesigner

    Alex Agersten er uddannet multimediedesigner og har senere læst videre til 3D Artist på Truemax. Han har altid kunnet lide at tegne og være kreativ. Han har end 10 års erfaring med blandt andet Autodesk 3D Studio Max og Adobe Photoshop. Film har altid fascineret ham, og det har ført til mange animationer og redigeringer i Adobe After Effects.

    Alex er en engageret underviser, og har blandt andet undervist på efterskole og højskole, og har undervist elever privat med henblik på en optagelsesprøve. Han har også undervist på Filmskolen i en kortere periode. Alex kan lide at undervise elever med forskellig baggrund og alder og se, hvordan de hurtigt udvikler deres færdigheder.

Lav dit eget brætspil NYHED

For 16 +

Samarbejde, kreativitet og tilretning er nøgleordene.

Brætspil er alt andet end gået af mode - det er kommet for at blive! Når du spiller brætspil sammen med andre får du en helt særlig, fælles oplevelse. På brætspil kurset kommer du til at lave dit helt eget brætspil fra bunden af. Du lærer, hvordan man laver den grafiske del af spillet, til hvordan man laver regler og balanceforhold. Du kommer selv til at vælge hvilken form for spil du vil lave. Det kan være lige fra et strategispil til rollespil, eller måske noget helt andet. Under kursusforløbet kommer I til at prøve hinandens spil af og give feedback, så spillet kan blive helt perfekt.

Alex har selv fremstillet en del strategi brætspil, som han har solgt. Desuden har han udstillet egne brætspil på Experimentarium.

Praktisk info

Medbring gerne papir, blyanter og spilterninger.
Nummer
b21723 - Lav dit eget brætspil NYHED
Første mødegang
torsdag den 29.11.18 kl. 17:00 - 19:10
Undervisere
Adresse

Aftenskolernes Hus, Lok. 1, st.tv., Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
3
Almen
DKK 410,00
torsdag den 29.11.18
Er blevet afholdt
torsdag den 06.12.18
Er blevet afholdt
torsdag den 13.12.18

Kl. 17:00 - 19:10

Med Alex Agersten

Aftenskolernes Hus, Søndre Jernbanevej 4 E, 3400 (Lok. 1, st.tv.)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom