• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
    Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
    Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.

    For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
    Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.

    Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.

    Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.

    Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.

    Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48

Mormormad

Grundlæggende teknikker og klassiske danske retter

Husker du mormors eller måske var det farmors mad? Vi går denne lørdag i køkkenet og genopdager det gamle danske køkken og laver traditionelle retter med danske råvarer.

Vi kommer forbi principperne for det klassiske køkken, og kursusdagen vil også indeholde lidt teori om råvarebehandling og forskellige tilberedningsmetoder.

Vi laver suppe, forloren hare med brun sovs og tilbehør, citronfromage og gammeldaws æblekage.

Har du lyst til at lære de grundlæggende principper i det gamle danske køkken, så brug 5 timer sammen med underviser Lars Høgh-Hansen, som er vokset op på en gård i Jylland, hvor maden for det meste var retter fra netop dette køkken.

Tilmelding senest en uge før, så der kan blive købt ind til alle deltagere.

Praktisk info

Kursusdagen slutter af med, at vi spiser den traditionelle middag, vi har skabt sammen.
Der vil ud over kursusgebyret blive opkrævet 135 kr. til råvarer og 25 kr. til drikkevarer. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.
Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og god appetit!


Nummer
43479 - Mormormad
Første mødegang
lørdag den 29.03.25 kl. 09:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
lørdag den 29.03.25

Kl. 09:00 - 14:00

Lars Høgh-Hansen

Carlsbergvej 13, 3400 (Grønt Skolekøkken)

Se på kort