Foto: Kim Greiner
  • Kim Greiner
    Skov- og Landskabsingeniør, Globetrotter

    Kim Greiner har i mange år været tilknyttet Landbohøjskolen og dens haver. Men han er også globetrotter, eventyrer, forfatter og fortæller. Kim er faktisk fuld af historier, han samler på dem og de fleste af dem - er sande. På byvandring med Kim Greiner kommer du med på opdagelse i de mangfoldige historier som mennesker og huse fortæller og får måske også et kik med ind i de grønne oaser som Kim ved gemmer sig i baggårdene.

Besøg: Landbohøjskolens historiske have og bygninger

Rundvisning i den historiske gamle have på Landbohøjskolen

En historisk, kulturel og botanisk vandring
Oplev stemning og plantevækst i den gamle historiske have på Landbohøjskolen.

Vi mødes foran Hovedbygningen på Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C. Via Kongeporten kommer vi ind til Bindesbølls hovedbygning fra 1858 og så vidt mulig ser vi Nordeuropas smukkeste auditorium.

Vi fortsætter ud i Haven til misteltenen og Pontus Kjermanns små havenymfer og videre til Bjørn Nørgaards store kunstværk "Biologisk Mangfoldighed". Kim Greiner fortæller her bl.a. om Storm P malerierne der blev malet over, om smeden der mistede livet på skafottet og om koen med træbenet.

I Haven går vi rundt på de små stier, og vi kommer til både Rosenhaven og Sommerblomsthaven, som står i fuldt flor her i august.
Undervejs fortæller Kin Greiner anekdoter og historier om alt hvad vi ser. Hør om tempeltræet med det specielle sexliv, det forstenede træ der står lyslevende, verdens største træ, hængepilen hvorunder man kan blive statsminister m.m.

NB der kommer løbende ny besøg og byvandringer til vores aktuelle oplevelseskatalog - se det hele her: https://lofkurser.dk/oplevelser-og-foredrag/besog-og-byvandringer

LOF har mange spændende oplevelser i hele Danmark. Du kan se dem her ved at klikke her: oplevdanmark

Praktisk info

Turen tager ca. 2 timer og slutter ved Café Væksthuset

Se retningslinjer vedr. Covid-19 her lofkurser.dk/covid-19
Nummer
26135 - Besøg: Landbohøjskolens historiske have og bygninger
Første mødegang
mandag den 22.08.22 kl. 13:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Landbohøjskolen, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg C

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
mandag den 22.08.22

Kl. 13:00 - 15:00

Kim Greiner

Bülowsvej 17, 1870 (Pladsen foran hovedbygningen)

Se på kort