• Lars Ringholm
    Historien er ikke kun årstal og kongerækker. Historien er beretningen om levende mennesker, hvordan de satte præg på deres samtid og bidrog til fremtiden. Som journalist og forfatter tager Lars Ringholm udgangspunkt i den gode historie, det dramatiske højdepunkt og bestræbersig på at skabe en levende og spændende historie, med sans for detaljen og fakta. Men aldrig på kompromis med respekten for de mennesker, der skabte historien.

Lars Ringholm: Konger og Fruentimmere

Danmarkshistorie i Kulturcafe Lindehuset

Velkommen til Kulturcafe Lindehuset i Fredensborg
Louise Rasmussen, eller grevinde Danner, er vel nok den mest kendte kongelige hustru i 1800-tallet. Hun er uden tvivl en af Danmarkshistoriens mest markante mønsterbrydere. Hun blev født som uægte datter af en tjenestepige og endte som Frederik den 7. hustru til venstre hånd.
Men også andre kvinder markerede sig i 1800-tallet. For eksempel Christian den 8.s første hustru, der vakte skandale, da hun først var sin gemal utro med sin sanglærer og siden konverterede til katolicismen. Eller kongedatteren Vilhelmine, der forlangte skilsmisse fra Frederik den 7.  fordi han bankede hende. Siden giftede hun sig med en slesvigsk hertug, der stod på ”den forkerte side” i Tre-årskrigen 1848-50.
Samarbejde mellem LOF og Lindehuset

Praktisk info

Der kan købes billet på dagen i Lindehuset - hvis der er plads
Kaffe og kage kan tilkøbes
Nummer
13015 - Lars Ringholm: Konger og Fruentimmere
Første mødegang
fredag den 30.10.20 kl. 13:00 - 15:00
Undervisere
Adresse

Lindehuset, Jernbanegade 28 B, 3480 Fredensborg

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 125,00
fredag den 30.10.20

Kl. 13:00 - 15:00

Med Lars Ringholm

Jernbanegade 28 B, 3480 (Salen)

Se på kort