Silvia Gilli nomineret som Årets Underviser ved Aftenskolernes Pris

Silvia Gilli nomineret som Årets Underviser ved Aftenskolernes Pris

31. oktober 2019

Kunne du tænke dig at gå til italiensk med en af Danmarks allerbedste undervisere? Vi er så glade for at kunne offentliggøre at vores italiensklærer Silvia Gilli netop er blevet nomineret til Aftenskolernes pris i kategorien bedste underviser. Det er i den grad velfortjent! Silvia brænder for undervisningen, for sproget og for den italienske kultur, og forstår om nogen at formidle engagementet videre til sine kursister. Stort tillykke til Silvia, og held og lykke når aftenskolernes pris uddeles på Mors til august.

Silvia Gilli er som sagt nomineret til Aftenskolernes Pris i kategorien som årets underviser.

Prisen bliver uddelt på Kulturmødet på Mors torsdag den 22. august.

Silvia Gilli er blandt de fire særligt dygtige aftenskoleundervisere, der er nomineret til prisen. Nomineringen er foretaget af en uafhængig jury besående af Henriette Bjerrum, Chefanalytiker Videncenter for Folkeoplysning, Camilla Schwalbe, direktør kommunikationsbureauet SIVIL, Steffen Hartje, sekretariatsleder Fritid og samfund.

 

Juryen har blandt andet lagt vægt på underviserens evne til at skabe et rum for inspiration, læring og fællesskab og nomineret kandidater med pædagogiske evner i særklasse. I kan læse mere om Aftenskolernes Pris på hjemmesiden http://www.aftenskolernespris.dk/. I kan også følge med på Facebooksiden https://www.facebook.com/aftenskolernespris/

Se Silvias hold her

Snak med underviser Silvia Gilli om fjernundervisning i Corona-tiden

  • 8. april 2020 - Vi har sat italiensk underviser Silvia Gilli stævne til en snak om, hvordan det er at være underviser på distancen.

Online undervisning i accordeon, harmonika og klaver

  • 8. april 2020 - Buzor Nenic underviser under coronakrisen sine elever online, så alle elever kan fortsætte undervisningen - næste som normalt.

Spansklærer Susana Martos svarer på spørgsmål om undervisning i en tid med corona

  • 1. maj 2020 - Vi har sat spanskunderviser Susana Martos stævne i en snak om, hvordan det er at undervise på en anderledes måde i aftenskolen.