• Anders Lundt Hansen

  Historiker, cand. mag.

  Anders Lundt Hansen (f. 1973) er historiker uddannet fra Københavns Universitet, og ernærer sig som forfatter, skribent og foredragsholder.

  Han kan prale med at være Danmarks førende – og nok også eneste – middelalderjournalist, som i Weekendavisen holder offentligheden orienteret med alle væsentlige nyheder, om folk som har været døde i mindst 500 år.

  Som foredragsholder er han kendt for sine levende genfortællinger af sagn og myter – som han dernæst dissekerer og viser, hvilke dele af fortællingerne, der har grund i virkeligheden, og hvilke dele der er ren fantasi.

  Blandt hans seneste bøger kan nævnes ”Ulveslægten” om Svend Estridsen og hans efterkommere, samt ”Sølv, blod og kongemagt. Bag om vikingemyten”, der renser ud i myterne om den skandinaviske ekspansion i middelalderen.

  På nettet formidler han historie og spøjse facts fra fortiden på www.facebook.com/AndersLundtHansen lige som han også administrerer facebookgruppen ”Middelalderens Danmark”.

  )

Byvandring: H.C. Andersens eventyrlige København

I digterens fodspor gennem det gamle København

H. C. Andersen var Københavner. Storbyen inspirerede ham, og blev rammen om hans karriere og basen for hans mange rejser. København spiller en direkte rolle i mange af H. C. Andersens eventyr, og hvis man ved hvad man skal kigge efter, kan man se forbindelsen den dag i dag. Gå med historikeren og fortælleren Anders Lundt Hansen i H.C. Andersens fodspor gennem det gamle København og oplev den eventyrlige stemning. Vi skal se hans favorit steder, som stadig findes og høre historierne som hører til.

Praktisk info

Turen slutter ved Rundetårn.

De til enhver tid gældende covid19-retningslinjer fra sundhedsmyndighederne angående deltagerantal og afstand overholdes.
Nummer
16114 - Byvandring: H.C. Andersens eventyrlige København
Første mødegang
søndag den 06.06.21 kl. 11:00 - 13:00
Undervisere
Adresse

Den Frie Udstilingsbygning, Oslo Plads 1, 2100 København Ø

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
søndag den 06.06.21

Kl. 11:00 - 13:00

Anders Lundt Hansen

Oslo Plads 1, 2100 (Ved)

Se på kort