• Christina Arvedlund Hollensen
  Christina er uddannet professionsbachelor og har 20 års erfaring som lærer og vejleder.
  Hun har videreuddannet sig indenfor specialundervisning, testning, vejledning og senest ordblindeundervisning.
  I Christinas undervisning lægges der stor vægt på en anerkendende atmosfære, hvor alle kan lære i deres eget tempo og på deres egen måde. Undervisningen er som oftest struktureret i selvstændigt og individuelt arbejde, hvor den enkelte kan få personlig vejledning, samt fælles gennemgang af grammatik eller pointer.
  Christina arbejder meget visuelt og bruger billeder, tegninger og kropssprog til at illustrere emner og det er en hjertesag for hende, at alle bliver set og hørt i løbet af undervisningen.
  Sammen finder vi ud af, hvad lige præcis du har brug for, når du skal lære dansk og matematik, hvad enten du er ordblind eller FVU-kursist.
 • fullName

  FVU- og ordblindeunderviser

  Jette underviser i FVU-dansk og ordblindeundervisning. Hun har over 20 års erfaring bl.a. som centerlærer i Dansk Røde Kors og Asyl Syd. Derudover har hun erfaring i virksomhedsrettede FVU-forløb, hvor hun underviser i “dansk sprog og kultur” inden for social- og sundhedsområdet.
  Jette sætter pris på et godt læringsmiljø, hvor der er plads til fællesskab, fornyelse og fordybelse.
  Jette har pædagogisk diplomuddannelse fra University College Syd samt Københavns Professionshøjskole. Hun er desuden uddannet fra Designskolen Kolding og har undervist på seminarier, design- og kunstskoler i bl.a. “modens historie” samt “farvelære og komposition”.

Gratis dansk/IT for ordblinde

Er du ordblind, og ønsker du at blive bedre til at stave, skrive,  læse og anvende it-hjælpemidler for ordblinde?

LOF kan tilbyde dig undervisning på et lille hold med stor rummelighed. Vi starter der, hvor du er og planlægger din undervisning ud fra dine behov. 

HVORDAN FOREGÅR DET

Undervisningen er en gang hver uge. Der er løbende optag. Inden du kommer første gang, kontaktes du af læreren. Måske har du spørgsmål til transport/parkering eller andet.
Om du skal bruge engelsk på jobbet, på rejse eller skrive sammen med en, så bliver undervisningen målrettet dit behov og ønsker. Til ordblinde engelsk er der mellem 3 og 6 kursister. Så læreren tilpasser indholdet til den enkelte kursist.

TILMELDING

Inden du kan tilmeldes undervisningen, skal du være ordblinde testet. Er du ikke ordblindetestet i forvejen, så tester vi dig. Testen tager ca. 30 minutter. Tilmeld dig test her.


HVAD KAN DU FORVENTE I UNDERVISNINGEN

Udover at opleve at du bliver bedre til dansk, lærer du også at bruge digitale hjælpe-værktøjer. Du får hjælp til at få apps ned på din mobil og/eller computer, så din hverdag som ordblind bliver lettere, når du skal forstå, oversætte, tale eller skrive engelsk.

Vi har tablets og computere, som du kan låne i undervisningen.

DET FÅR DU PÅ KURSET

Undervisnings materialer er gratis. Du får gratis licens til CD-ord eller AppWriter, imens du går hos LOF. Og du tilmeldes NOTA. I undervisningen kan du låne en computer eller tablet, som du lærer at bruge.

KONTAKT

Kontakt Ulla Dawall på 4926 0288 eller [email protected], hvis du vil høre mere eller tilmelde dig et hold.

Læs mere  - klik her: www.LOFkurser.dk/ordblind


Praktisk info


Nummer
35606 - Gratis dansk/IT for ordblinde
Første mødegang
torsdag den 10.08.23 kl. 17:00 - 20:00
Adresse

LOF, Stengade 57, Stengade 57, 2.sal, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
18
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 0,00
torsdag den 10.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 17.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 24.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 31.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 07.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 14.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 21.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 28.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 05.10.23
Er blevet afholdt
torsdag den 12.10.23
Er blevet afholdt
torsdag den 26.10.23
Er blevet afholdt
torsdag den 02.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 09.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 16.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 23.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 30.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 07.12.23
Er blevet afholdt
torsdag den 14.12.23

Kl. 17:00 - 20:00

Jette Lauridsen

Stengade 57, 2.sal, 3000 (Møderum 2)

Se på kort

FVU og ordblindeundervisning

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag og aften, så du kan finde det hold, der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Se alle holdene

FVU start

FVU start er et tilbud til tosproglige, som kan lidt dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Se alle holdene

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Se alle holdene

Kurser for ordblinde (OBU)

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.

Se alle holdene