• Maria Sahl Poulsen
    Maria Sahl Poulsen er uddannet lærer og siden ordblindelærer.
    Maria har mange års erfaring med at undervise i folkeskolen. Hun har tidligere arbejdet på en fotografisk billedkunstskole, har beskæftiget sig med undervisningstilbud for børn og unge på et bibliotek, og har i det hele taget haft et alsidigt arbejdsliv med faglige og kulturelle aspekter som gør, at hun i dag føler sig godt klædt på til at arbejde med unge og voksne ordblinde.
    Maria tager udgangspunkt i den enkelte kursist. I hendes faglige arbejde som ordblindelærer lægger hun vægt på, at hendes kursister føler sig trygge, får arbejdet med de specifikke emner som de har brug for, indgår i et støttende og seriøst fællesskab og at hendes kursister bliver klædt godt på, så de i hverdagen, på jobbet eller på deres studier, kender til relevante strategier og hjælpemidler og ikke føler sig begrænsede.

Gratis engelsk/IT for ordblinde

Gratis undervisning

ORDBLIND PÅ ENGELSK?

Er du ordblind og har du brug for at blive bedre til at læse, forstå, tale og skrive engelsk? Så er det her engelsk kursus lige noget for dig.

HVORDAN FOREGÅR DET

Undervisningen er 1 gang om ugen. Der er løbende optag. Inden du kommer første gang, kontaktes du af læreren. Måske har du spørgsmål til transport/parkering eller andet.
Om du skal bruge engelsk på jobbet, på rejse eller skrive sammen med en, så bliver undervisningen målrettet dit behov og ønsker. Til ordblinde engelsk er der mellem 3 og 6 kursister. Så læreren tilpasser indholdet til den enkelte kursist.

TILMELDING

Inden du kan tilmeldes undervisningen, skal du være ordblinde testet. Er du ikke ordblindetestet i forvejen, så tester vi dig. Testen tager ca. 30 minutter. Tilmeld dig test her.


HVAD KAN DU FORVENTE I UNDERVISNINGEN

Udover at opleve at du bliver bedre til engelsk, lærer du også at bruge digitale hjælpe-værktøjer. Du får hjælp til at få apps ned på din mobil og/eller computer, så din hverdag som ordblind bliver lettere, når du skal forstå, oversætte, tale eller skrive engelsk.

Vi har tablets og computere, som du kan låne i undervisningen.

DET FÅR DU PÅ KURSET

Undervisnings materialer er gratis. Du får gratis licens til CD-ord eller AppWriter, imens du går hos LOF. Og du tilmeldes NOTA. I undervisningen kan du låne en computer eller tablet, som du lærer at bruge.

KONTAKT

Kontakt Ulla Dawall på 4926 0288 eller [email protected], hvis du vil høre mere eller tilmelde dig et hold.


Vil du læse mere om ordblindhed, så klik her: Gratis hjælp til ordblinde

Praktisk info


Nummer
35617 - Gratis engelsk/IT for ordblinde
Første mødegang
torsdag den 10.08.23 kl. 10:00 - 13:30
Undervisere
Adresse

Islebjerg Kirke, Ansgarsvej 2, 3600 Frederikssund

Se på kort

Mødegange
18
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 0,00
torsdag den 10.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 17.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 24.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 31.08.23
Er blevet afholdt
torsdag den 07.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 14.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 21.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 28.09.23
Er blevet afholdt
torsdag den 05.10.23
Er blevet afholdt
torsdag den 12.10.23
Er blevet afholdt
torsdag den 26.10.23
Er blevet afholdt
torsdag den 02.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 09.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 16.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 23.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 30.11.23
Er blevet afholdt
torsdag den 07.12.23
Er blevet afholdt
torsdag den 14.12.23

Kl. 10:00 - 13:30

Maria Sahl Poulsen

Ansgarsvej 2, 3600 (Møderum)

Se på kort

FVU og ordblindeundervisning

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag og aften, så du kan finde det hold, der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Se alle holdene

FVU start

FVU start er et tilbud til tosproglige, som kan lidt dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Se alle holdene

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Se alle holdene

Kurser for ordblinde (OBU)

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.

Se alle holdene