• Silvia Gilli

    Sproglærer, kunsthistoriker og kulturformidler

    I Italien er Silvia uddannet på det internationale sproggymnasium i Bologna (engelsk, tysk, spansk) og derefter læste hun Kunsthistorie og kulturformidling på Universitetet i Bologna.
    I Silvias hjerte er både Italien, med sin uudtømmelige kulturrigdom, og Danmark, hendes adopterede land. Danmark har lært hende at værdsætte Italien endnu højere, og hun lever i dag for at formidle italiensk sprog og kultur igennem kurser, foredrag, italienske events og kulturophold i Italien. Desuden arbejder Silvia også som simultantolk og translatør. Det er hende en glæde at formidle ikke kun sit sprog, men også Italiens kulturarv og italienernes kreativitet, fra design til gastronomi, inklusive nogle af de dyder og uvaner, som kendetegner italienere verden over. Vel mødt i den italienske verden!

Italiensk B1 øvede ONLINE

Italienskkursus for øvede - fjernundervisning

Ciao a tutti, ragazzi! Bentornati alle nostre lezioni online del giovedì mattina! Come state, ragazzi?

Dette dejlige og flittige hold møder online hver torsdag.

LIDT OM HOLDET
Alle deltagere er godt engageret i det italienske sprog, hvilket kræver lidt ekstra, når ”klasselokalet” består af en computerskærm med flere ansigter og en levende tekst. Selv på fysisk afstand kan holdet skabe et godt samvær og nogle dejlige italiensktimer sammen, tak for det! Til gengæld kan I deltage i timerne hvor som helst, hjemmefra, fra kontoret, sommerhuset eller endda på rejse.


HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Dette forår fortsætter vi med at læse og kommentere de to gode bøger, som vi startede med i efteråret: ”Storie per i giorni di festa” og ”Storie italiane”, begge bøger udgivet af Alma Edizioni Firenze. Bøgerne handler om italienske festivitas og hvordan de fejres, desuden om de mest spændende perioder i Italiens historie. Fortællingerne spænder fra datiden til nutiden, de er instruktive og informative, for alle dem, der interesserer sig for den italienske kulturhistorie. Bøgerne kan lyttes til via lydfiler og derefter læses og kommenteres i plenum i vores effektive online timer.

Ved siden af vores let læselig bog, bruger vi også en grammatikbog, som egner sig både til klassearbejde og til selvstudie, ved det at bogen inkluderer facitlisten: Susanna Nocchi, Grammatica pratica della lingua italiana fra Alma Edizioni, Firenze, som kan købes online.
 
Jeg glæder mig til at gense jer alle sammen hver torsdag online – uanset hvor I befinder jer, i landet eller udlandet!
Arrivederci a tutti!
Silvia

DIVERSE
Dette hold er online. LOF tilbyder et gratis introduktionskursus i teknikken i januar for at modtage undervisningen online. Læs mere og tilmeld dig på hold 36700 og hold 36701.
Nyt Introhold til online undervisning fredag den 26. januar fra kl. 14.30-15.00. Se hold 36705.
Holdet er skabt til B1 niveau.

HVORDAN DELTAGER MAN ONLINE
Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er nemt at bruge Zoom, og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.

Hvis du har spørgsmål, skriv til  [email protected] angående pensum og undervisningsmateriale, som eleverne selv anskaffer.

LOF tilbyder mange ITALIENSK HOLD. Hvordan finder du det rigtige hold for dig?
1 - Start med at finde dit sprogniveau ved at tage en gratis sprogtest på LOFkurser.dk
2 - Har du spørgsmål til indholdet og til sprogniveauet på et bestemt hold, skriv til [email protected]

Vil du se vores øvrige online sproghold, så klik her: onlinesprogogkommunikation



Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer.  Hvis du har spørgsmål, skriv til  [email protected] angående pensum og undervisningsmateriale, som eleverne selv anskaffer.

Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er meget nemt at bruge Zoom programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage. Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.

Dette hold er ikke med i ordningen 2 hold til ét holds pris.

Nummer
36613 - Italiensk B1 øvede ONLINE
Første mødegang
torsdag den 22.02.24 kl. 08:30 - 09:30
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
16
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 998,00 1596,00
torsdag den 22.02.24
Er blevet afholdt
torsdag den 29.02.24
Er blevet afholdt
torsdag den 07.03.24
Er blevet afholdt
torsdag den 14.03.24
Er blevet afholdt
torsdag den 21.03.24
Er blevet afholdt
torsdag den 11.04.24
Er blevet afholdt
torsdag den 18.04.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 25.04.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 02.05.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 16.05.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 23.05.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 30.05.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 06.06.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 13.06.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 20.06.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

torsdag den 27.06.24

Kl. 08:30 - 09:30

Silvia Gilli

(Zoom4)

FVU og ordblindeundervisning

FVU dansk

På FVU dansk kan du forbedre dit skriftlige niveau i dansk og blive bedre til at stave, skrive og læse. Der er undervisning formiddag, eftermiddag og aften, så du kan finde det hold, der passer dig bedst. Undervisningen er gratis.

Se alle holdene

FVU start

FVU start er et tilbud til tosproglige, som kan lidt dansk i forvejen, men har behov for at forbedre det mundtlige. På kurset vil man bl.a. arbejde med ordforråd og udtale, så man bliver bedre til at forstå og udtrykke sig på dansk.

Se alle holdene

FVU matematik

FVU matematik er et tilbud om gratis undervisning i matematik. Der arbejdes med talforståelse, regning og grundlæggende matematik. Der er mulighed for at afslutte med en prøve.

Se alle holdene

Kurser for ordblinde (OBU)

På kurserne for ordblinde får man redskaberne til at takle hverdagen. Man forbedrer læsningen og lærer om digitale hjælpemidler. Hvis du har svært ved at læse, men ikke ved om du er ordblind, kan du tage en test. Kurserne er gratis.

Se alle holdene