Guitarundervisning i LOF

Guitarundervisning

Der er løbende optag på holdene, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

På de fleste hold er der mulighed for undervisning online. Aftal nærmere med underviseren.

Sorter efter

fredag den 09.02.24

Guitar ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 16:30 - 19:00 om fredagen

Få undervisning i guitar  ONLINE. Undervisning for begyndere og for øvede.Vil du lære at spille guitar helt fra bunden eller vil du videreudvikle det du allerede kan? Undervisningen tager udgangspunkt i hvad du gerne vil lære. Underviser Fernando...

Se hold og info

Guitarundervisning

Vil du – eller dine børn – gerne være god til at spille guitar? Det siges, at børn i mange tilfælde lærer bedre end voksne. Og det samme gør sig gældende, når det kommer til at spille på musikinstrumenter. Det at lære at spille på et instrument har faktisk også betydning for børns udvikling. Det hedder sig nemlig, at børn, der spiller på et instrument, udvikler deres hjerner anderledes end de børn, der ikke spiller et instrument. Hvis man gerne vil lære at spille guitar – og blive dygtig til det – er det derfor en ganske god idé at starte, når man er ung. Men det er aldrig for sent at komme i gang. Du kan lære at spille guitar hos LOF-kurser, for vi tilbyder en lang række hold i guitarundervisning.

Til børn fra 6-års alderen – og begyndere

Vores guitarundervisning er primært tilrettelagt til børn fra 6 år, men større børn og voksne er også meget velkomne. Vi har hold for børn og voksne i alle aldre i Helsingør, Hillerød, Kokkedal og Fredensborg. Vores hold er guitar for begyndere, men alle kan deltage. Vores undervisning er nemlig planlagt efter de individuelle elevers niveau og færdigheder, for på den måde at sikre, at eleverne får det største udbytte af undervisningen. Vores undervisere gør ligeledes en dyd ud af, at eleverne på vores guitarhold – store som små – har det sjovt. Det kan nemlig sagtens være sjovt at lære. Det skal det faktisk helst!

Lær alle teknikker

Som det også gælder langt de fleste andre instrumenter, er der flere forskellige teknikker, der gør sig gældende, når man vil spille på det. I hvert fald hvis man vil være rigtig god. Hvis du eller dit barn deltager i et af vores guitarkurser, er du garanteret kompetent guitarundervisning, der er ledet af dygtige undervisere. Fælles for alle hold er desuden, at vi sammen øver alle de teknikker, der er brug for. Det gælder blandt andet følgende: Spilleteknik, becifring, rytmik samt melodi- og akkordlære. Der findes flere forskellige slags guitar, og der er naturligvis forskel på, hvilken man bedst kan lide eller gerne vil lære at spille på. For at imødegå vores kursisters ønsker, tilbyder vi derfor undervisning i både guitar, elguitar og elbas. Hvis nogle af vores elever ønsker det, og har det som forudsætning, tilbyder vi også soloundervisning og solospil. Skulle du være i tvivl om dit niveau eller om, hvilken undervisningsform der vil være den rette for dig, kan du kontakte underviseren på de enkelte hold. Det kan også være, du har spørgsmål til undervisningen.

Få masser af musik ind i din hverdag

Det er langt fra alle, der er vokset op i et musikerhjem, og derfor har fået musikken ind med modermælken. Men det skal du absolut ikke lade være en hindring for, at du lærer at spille. Her hos LOF-kurser har vi en bred vifte af kurser, og det tæller ikke mindst et væld af forskellige musikhold. Hvis du kan lide at synge, kan du for eksempel prøve kræfter med et af vores sangundervisningshold, som vi tilbyder til både børn og voksne. På et sådan kan du blandt andet lære at synge, hvis du er nybegynder – eller styrke din stemme, hvis du allerede gør dig i sang. Er fællesskabet også et kriterie for dig, når du skal øve sang, er det oplagt at vælge et af vores kor-hold. Dem har vi et par stykker af, så du kan finde det, der passer til dig. Udover sangundervisning tilbyder vi desuden undervisning i klaver-, harmonika-, violin- og fløjtespil. Er du begejstret for trommer? Hvis dét er tilfældet, kan du ligeså tilmelde dig et trommeundervisningshold, hvor du har mulighed for at udleve din indre Ringo Starr. Der er med andre ord masser af muligheder for at få musik i rigelige mængder ind i din hverdag. Læs om hver enkelt af de forskellige musikkurser, og tilmeld dig et af dem i dag.

Forskellige lokationer, tidspunkter og fleksibel tilmelding

Hos LOF-kurser ønsker vi, at så mange som muligt får glæde af vores kurser og undervisningshold, og har flere forskellige lokationer til vores hold. Det tæller på nuværende tidspunkt fire forskellige byer, der alle ligger på Nordsjælland. På samme vis kan du ligeså selv bestemme, hvornår på ugen du ønsker at deltage i kurset og ikke mindst, hvornår på dagen det skal være. Du kan vælge imellem både formiddags- og aftenhold. Det gør sig generelt gældende for de fleste af vores hold. LOF-kurser tilbyder desuden løbende optag, hvilket betyder, at du kan starte, når du vil og det passer dig. Prisen for din deltagelse på kurset eller holdet udregnes desuden automatisk, så du på den måde ikke betaler for de undervisningstimer, du ikke har været til – men kun for de mødegange, der er tilbage på holdet. Vi glæder os til at se dig!

Nye kurser, oplevelser og foredrag