• Ane Grete Aagaard

    Kunstmaler

    Ane Grete er uddannet overglasurmaler på Royal Copenhagen, Flora Danica og har gennem årene kunnet føje adskillige kurser og skoler til sit CV. Ane Grete nærer en stor passion for klassisk maleri, hvor det at formidle smukke ting til papir eller lærred med stor oprigtighed er essensen i hendes arbejde, selvom hun ikke er fastlåst i en pertentlig gengivelse af motivet, men også arbejder med andre udtryksmåder hvor det primært er ønsket om at fastholde lys, stemninger og bevægelse.
    Kursus hos Ane Grete omfatter alle de grundlæggende elementer indenfor akvarelmaling. Hun har haft og har mange faste kursister gennem flere sæsoner og tilbyder nu også weekendkurser i specielle emner og tekniker indenfor akvarelmaling.

    Se mere på Ane Gretes hjemmeside http://www.anegrete.dk.

    )

Akvarel - udendørs SOMMERKURSUS

Workshop i Arboretet i Hørsholm

I Arboretet i Hørsholm finder vi meget varierede motiv-muligheder, både sø, landskab, buske, træer og blomster. Vi vil arbejde med samtlige muligheder, ligesom vi vil arbejde med både de klassiske og de nyere teknikker. Sidstnævnte er netop så oplagte at arbejde med på stedet her.  

Praktisk info

Materialeliste sendes inden start
Nummer
16266 - Akvarel - udendørs SOMMERKURSUS
Første mødegang
fredag den 18.06.21 kl. 10:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Arboretet, Kirkegårdsvej 3, 2970 Hørsholm

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 260,00
fredag den 18.06.21

Kl. 10:00 - 14:00

Ane Grete Aagaard

Kirkegårdsvej 3, 2970 (Hovedindgangen)

Se på kort