• Rossana Marisa Soro

    Sproglærer

    Rossana Marisa Soro er født og opvokset i Italien, hvor hun bl.a. har læst på det Tekniske Universitet i Milano. Efter hun kom til Danmark har hun taget en Bachelor i Italiensk og Engelsk fra CBS og en Cand.Ling.Merc. i Italiensk ligeledes fra CBS.
    Udover at undervise i italiensk sprog, fungerer Rossana også som Statsautoriseret Translatør og Tolk for bl.a. retsvæsenet, rigspolitiet og skolevæsenet, og for danske og italienske virksomheder, som har samhandel inden for de forskellige brancher af erhvervslivet.

    Som sprogunderviser, oversætter og tolk bestræber hun sig at være brobygger mellem mennesker og organisationer på tværs af deres kulturer og sprog.

    )

Italiensk A1 TURIST ONLINE

Italienskkursus for begyndere - fjernundervisning

Turist i Italien om ikke så længe og ny i det italienske sprog?

Er du på vej til Italien til sommeren, og vil du kunne forstå og bruge nogle basisvendinger på italiensk, som kan være relevante for dig som turist?
Vær med på dette turistsprog-hold, helt uden forudsætninger udover en stor interesse for at kunne kommunikere med indbyggerne i Støvlelandet.
Du kan også bruge dette italienskhold som springbræt til et efterårskursus, hvor du vil kunne dykke endnu mere ned i sproget og lære livet i Italien bedre at kende.
Ci vediamo a lezione di italiano il 27 maggio. Rossana
Praktisk info
Læreren sender dig nogle tekstfiler og lydfiler, som du og dine medkursister skal arbejde med i løbet af de fire møder.
For at kunne lære hurtigt og opnå det bedste resultat, skal du påregne ca. to timers forberedelsestid/selvstudium.
Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister. Det er meget nemt at bruge Zoom-programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Før holdet starter vil man modtage et link til kurset og introduktion i hvordan det teknisk fungerer. Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer.

Nummer
20584 - Italiensk A1 TURIST ONLINE
Første mødegang
torsdag den 27.05.21 kl. 18:00 - 19:40
Undervisere
Adresse

Online undervisning ,

Se på kort

Mødegange
4
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 102,00 410,00
torsdag den 27.05.21
Er blevet afholdt
torsdag den 03.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 10.06.21
Er blevet afholdt
torsdag den 17.06.21

Kl. 18:00 - 19:40

Rossana Marisa Soro

(Zoom)