• Persille Ingerslev
    Persille fortæller om sig selv: Jeg hedder Persille og jeg er hjemmedyrker. Jeg er startet på at dyrke afgrøder i eget hjem fordi jeg var fattig, led af angst og depression og fordi jeg har en brændende lyst til at gøre en forskel, om ikke i hele verden, så i hvert fald i min egen.Vi har klimakrise, finanskrise, folk har ADHD, nedtur og stress og skal i terapihaver og til mindfullnes i ét væk. Med hjemmedyrk er der et lille plaster til alle de store sår og alle folk kan være med, uanset hvor småt de bor, hvor få penge de har, hvor lidt de ved om planter eller hvor travlt de har.Jeg har skrevet en bog om det hele. Både det grønne og det knapt så grønne. Den hedder "Om" og udkom i 2017. Persilles ny bog "Gendyrk - flere porrer til folket" udkommer i marts 2021 på forlaget Frydenlund.

Persille Ingerslev: Grøn revolution - hjemmedyrk

Gendyrkningens glæder

Kom og oplev Persille Ingerslev fra Persilles hjemmedyrk fortælle, hvad gendyrk er og hør om en lang række helt almindelige grøntsager du sandsynligvis i forvejen har i dit køkken. Grøntsager du let kan gendyrke, enten i haven, i højbedet, på altanen eller direkte i vindueskarmen.
Foredraget varer en god times tid og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, tage noter og komme ritigt godt ind i fænomenet ”Gendyrk”.
Persille siger selv at gendyrk er gratis mad, grøn omstilling, haveterapi i egen vindueskarm, mindskning af affaldsmængden - og iøvrigt sundt.
Pesilles personlige rekord er at spise de samme forårsløg 11 gange og at få frø til videre såning, så der er både penge at spare og endnu flere salater og pizzatoppings til hele familien.
Alle kan gendyrke, hvad end de er 5 år eller 95.

Praktisk info

Se Covid-19 retningslinjer her https://lofkurser.dk/information/retningslinjer-for-kursister

NB: I tilfælde af at restriktioner eller smitterisiko i forbindelse med Covid-19 forhindrer at foredraget kan finde sted som planlagt, vil det blive gennemført online 
Nummer
16405 - Persille Ingerslev: Grøn revolution - hjemmedyrk
Første mødegang
torsdag den 25.02.21 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Toldkammeret, Havnepladsen 1, 3000 Helsingør

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 150,00
torsdag den 25.02.21

Kl. 19:00 - 21:00

Med Persille Ingerslev

Havnepladsen 1, 3000 (Lille sal (på 1. sal))

Se på kort