• Trine Runge Jessen

    Trine er uddannet på Designskolen i Kolding med tekstiler som speciale. Og de efterfølgende 15 år havde hun virksomheden Sen-Sen med Helene Jensen, hvor hun lavede boligtekstiler.

    Nu har hun igen kastet sig over nål og tråd, og hun broderer af princip kun skæve motiver. Og "vil hellere have fingrene klippet af end at brodere sommerfugle og nisser".

    - Der er noget fabelagtigt kontrastfyldt i at kombinere den traditionelle mønsterverden med noget helt skævt. Og derfor har jeg blandt andet en perlerække af broderede madbilleder som den klassiske Jakabov, medisterpølser og andet obskurt dåsemad.

    Kom og lær at brodere og sy skævt med Trine. Det er hardcore håndarbejde, og det bliver både lærerigt, sjovt og mega hyggeligt.

    Det hele skylles ned med iskolde øl for som Trine siger: håndarbejde på promiller er bare sjovere. Trine er i øvrigt forfatter til de noget anderledes håndarbejdsbøger ”Broderistens BADASS broderier” og ”Broderistens Broderede Tatoveringer”.

Broderist Trine Runge Jessen - Bajere, Bandeord og BADASS broderi

Nu skal du lære at brodere. Men det bliver ikke med sirlige sommerfugle og nuttede nisser.

For nu har du muligheden for at møde badass broderisten Trine Runge Jessen i en hel unik og voldsom underholdende broderi-workshop.

Trine broderer skæve motiver, og hun er sindssygt god til det. Se hendes broderier med Jaka bov, Sofie Linde, Tiger King og tarteletfyld her Om broderisten - Broderist

Workshoppen er for dig, der gerne vil lære at brodere med et tvist. Trine viser dig en anderledes tilgang til korsstingsbroderi, og vi kan næsten garantere, at du kommer til at smile.

Måske har du aldrig prøvet at lave et korssting før eller også har du bare lyst til igen at få ild i nålen. Alle kan være med. Efter denne aften vil du med garanti få en hel anden tilgang til korssting-universet og din opfattelse af hvad broderi er.

Hør Trine fortælle lidt om foredraget her:Trine underholder om den skøre vej, hun har taget for i dag at være blevet kendt som Broderisten og hende med de broderede bandeord.

Det er ikke kun snak denne aften – der skal sørme også broderes lidt! Trine gennemgår de mest elementære trin, der skal til for at lave et korssting. Hvis du er ukronet korsstingskonge, kan der sagtens være et par tips og tricks, du kan få gavn af eller også må du lære Trine dine bedste tricks. Vi kommer ikke omkring alle broderiets allerdybeste hemmeligheder, men du skulle gerne blive bare lidt klogere på korssting og de ting, som broderiet kan gøre for ens mentale tilstand.

Du får et badass-begynder-broderikit med alt, hvad der er nødvendigt for at komme i gang med at brodere. Og du får en kold bajer og et frikvarter, der sent vil  blive glemt. 

Skulle du blive bidt af broderiet, er det muligt at købe nogle af Trines andre broderikits.

Praktisk info


Inkluderet i billetprisen er en håndbajer – eller vand. Alle får udleveret et begynderkit, der hedder "Fuck bagsiden".


Nummer
36001 - Broderist Trine Runge Jessen - Bajere, Bandeord og BADASS broderi
Første mødegang
tirsdag den 23.01.24 kl. 19:00 - 21:00
Undervisere
Adresse

Støberihallen - Kulturhuset, Nordstensvej 1, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 275,00
tirsdag den 23.01.24

Kl. 19:00 - 21:00

Trine Runge Jessen

Nordstensvej 1, 3400 (Nordstensalen)

Se på kort