• Allan Mylius Thomsen
    Thomsen stod i lære hos B&W i 1960'erne og blev senere uddannet reklametegner og manuskriptforfatter på Filmskolen. Under sin uddannelse på Filmskolen begyndte han at skrive om byhistorie i lokalaviser. Siden da har han lavet radio- og tv-udsendelser samt udgivet 28 bøger hovedsagligt om Københavns historie. Han fungerer også som turguide på Dyrehavsbakken og særligt på forskellige byvandringer i det historiske København med temaer som fx de berømte værtshuse Toga og Hviids Vinstue.

Sejltur: Københavnerhistorie fra søsiden

Særarrangement Store Bededags aften med Allan Mylius Thomsen

Københavns spæde begyndelse fandt sted for 7.000 år siden, ved den smalle naturhavn mellem Sjælland og de små øer i sundet mellem Sjælland og Amager. Herfra er den vokset til en international storby, der har sprængt alle sine historiske rammer. Byhistorikeren Allan Mylius Thomsen guider os en god times tid i en af kanalrundfartens både gennem de mange års byudvikling - set fra vandsiden.

NB Fredag d. 30 april 2021 er Store Bededag og officiel helligdag i Danmark. Mange beværtninger holder dog åbent alligevel så det er muligt at forsyne sig med både mad og drikke for egen regning ifm sejlturen

Praktisk info

Canal Tours store anløbsplads ligger på "Ved Stranden" lige overfor Christiansborg Slotsplads (på den modsatte side af kanalen) melllem Fortunstræde og Boldhusgade. Kajplads nr 4 eller 5. Se efter Allan Mylius. 

Se Covid-19 retningslinjer her https://lofkurser.dk/information/retningslinjer-for-kursister
Nummer
16175 - Sejltur: Københavnerhistorie fra søsiden
Første mødegang
fredag den 30.04.21 kl. 18:00 - 19:00
Undervisere
Adresse

Canal Tours, Ved Stranden , 1061 København K

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 175,00
fredag den 30.04.21

Kl. 18:00 - 19:00

Med Allan Mylius Thomsen

Ved Stranden , 1061 (Anløbspladsen )

Se på kort