LOF i Kongevejscentret

Hos LOF i Kongevejscentret er der fokus på den enkelte. Når du er tilmeldt et hold, kan du nemt flexe mellem de andre hold fra uge til uge.

Du kan se alle hold her: LOF i Kongevejscentret - fleksible motionshold (lofkurser.dk).

Sådan logger du ind
Når du er tilmeldt et hold, får du et link til flex.lofkurser.dk. Her har du mulighed for at flytte en mødegang fra dit faste hold, og i stedet bruge den på et af de øvrige hold i flexordningen i Kongevejscentret.

Første gang du logger ind, skal du bruge din mailadresse og dit kundenr., som fremgår af din faktura/kvittering. Efterfølgende logger du blot ind vha. din mailadresse og det link, du får tilsendt Du kan først logge ind, når vi har registreret din indbetaling.

Fleksibilitet – deltag på det hold som passer dig bedst
På holdene i Kongevejscentret kan du afmelde en undervisningsgang og bruge den en anden dag på et andet hold. Du skal huske at afmelde dig 2 timer før holdets start, for at et klip bliver frigivet, og du kan bruge det på et andet hold.

Det er muligt at flexe mellem alle hold i flexordningen (se aktuelle hold her lofkurser.dk/kurser/motion-sundhed/lof-i-kongevejscentret . Hvis du deltager på ’the hour’ (hold af én times varighed), kan du således også flexe til et dyrere hold på 1,5 time. Hvis du i en 10-ugers periode har deltaget på 3 eller flere mødegange på et dyrere hold, vil du blive opkrævet ekstra beløb svarende til de ekstra lektioner.

De opsparede gange skal som udgangspunkt afvikles indenfor den periode (almindeligvis 10 uger), som holdet løber over.

Hvis du er forhindret 4 mødegange eller mere, er det dog muligt at overføre dem til den kommende periode. Som deltager skal du selv afmelde mødegangene i flexsystemet og efterfølgende give LOF besked på [email protected]. Vær opmærksom på, at mødegangene skal anvendes i den følgende periode. Hvis man ikke gentilmelder sig i den følgende periode, vil mødegangene gå tabt.

I øvrigt gælder LOF’s almindelige betalingsbetingelser https://lofkurser.dk/information

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...