Lær latin

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Dette gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Sorter efter

mandag den 12.09.22

Latin A1 nybegynder ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • Er startet - kl. 17:00 - 18:00 om mandagen
Underviser 

Carpe diem! Grib dagen, Horats ode, 1.11Kast dig ud i noget nyt, som er meget gammelt.Synes du også, det er morsomt at finde ud af, hvor ord kommer fra og forsøge at gennemskue, hvordan ordenes former og den anderledes ledstilling på latin bliver...

Se hold og info

mandag den 16.01.23

Latin A1 næsten begyndere ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • mandag den 16.01.23 kl. 17:00 - 18:00
Underviser 

“Carpe Diem” er en kendt imperativ fra Horats ode 1.11 fra 23 f.Kr. Den betyder ”Grib dagen”. Og det er det, vi skal gøre ifølge de gamle filosoffer. Vi skal udnytte dagen. Og hvordan gør vi det bedre end ved at træne vores hjerne og udvide vores...

Se hold og info

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...