• Charlotte Keck

  Gymnasielektor

  Charlotte Keck er gymnasielærer i latin, dansk, oldtidskundskab og almen sprogkundskab og har også erfaring som aftenskolelærer og underviser som lektor på universiteterne i København og Århus.

  Charlotte har boet mange år i København, men også i Grækenland og Jordan. Italien har hun besøgt på studieture og hun er meget begejstret for Ostia og Pompeji.

  Hendes undervisning er deltagerorienteret. Første undervisningstime på kurset vil blandt andet handle om deltagernes bevæggrunde og ønsker for undervisningen. Vi trækker på den viden, man i forvejen har. Fremmedord, der jo meget ofte er latinske, og grammatiske strukturer, som man kender fra andre sprog.

  Latin er et dødt sprog, men Vatikan-staten har dagligt udsendt tweets på latin og holddeltagerne vil også komme til at arbejde aktivt med sproget.

  Charlotte elsker latin og sprog i det hele taget, og hun glæder sig til at møde sine hold.

Latin A1 nybegynder ONLINE

Latin for begyndere og let øvede – fjernundervisning

Carpe diem! Grib dagen, Horats ode, 1.11
Kast dig ud i noget nyt, som er meget gammelt.Synes du også, det er morsomt at finde ud af, hvor ord kommer fra og forsøge at gennemskue, hvordan ordenes former og den anderledes ledstilling på latin bliver til noget man kan forstå? Så er dette begynderhold i latin lige noget for dig. Vi nørder med sproget og hygger os, uden at det bliver til terpning.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Dette latin A1 hold er for nybegyndere eller til dig, som vil have genopfrisket latin. Holdet er startet i efteråret 2022.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Kurset er bygget op sådan, at vi først får styr på transparente ord – altså latinske ord, du allerede kender samt kasus og sætningens led. Vi gør det på varierede måder. Først med konstruerede tekster og tegneserier og senere med youtube-klip på latin og uddrag af autentiske tekster af fx Catul, Horats og Seneca. Hvad vi læser senere i forløbet bliver så vidt muligt tilrettelagt ud fra jeres interesser. Der er fx julesalmer, uddrag af biblen, historiske tekster, Bayeux-tapetet, lægelatin, jura, og meget mere.
Første undervisningstime på kurset vil blandt andet handle om deltagernes bevæggrunde og ønsker for undervisningen.

Charlotte Keck er gymnasielektor og underviser i oldtidskundskab, latin, dansk, og almen sprogkundskab og har også erfaring som aftenskolelærer og undervisningsassistent på universiteterne i København og Århus.
Hun elsker latin og sprog i det hele taget, og hun glæder sig til at møde dig.

DIVERSE
Foregår via Zoom.  Intensivt hold med få deltagere. max 8 prs.                 

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Vær opmærksom på at der kan være udgifter til bøger eller andre undervisningsmaterialer. Før holdet starter vil man modtage et link til kurset og introduktion i hvordan det teknisk fungerer.Materialet som bruges til undervisningen vil blive sendt pr. mail og man skal selv kunne printe det. Hvis du tilmelder dig efter holdstart, kontakt da LOF for at få et link, så du kan deltage i undervisningen via zoom.

Nummer
26501 - Latin A1 nybegynder ONLINE
Første mødegang
mandag den 12.09.22 kl. 17:00 - 18:00
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
15
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 475,00 1520,00
mandag den 12.09.22
Er blevet afholdt
mandag den 19.09.22
Er blevet afholdt
mandag den 26.09.22
Er blevet afholdt
mandag den 03.10.22
Er blevet afholdt
mandag den 10.10.22
Er blevet afholdt
mandag den 31.10.22
Er blevet afholdt
mandag den 07.11.22
Er blevet afholdt
mandag den 14.11.22
Er blevet afholdt
mandag den 21.11.22
Er blevet afholdt
mandag den 28.11.22
Er blevet afholdt
mandag den 05.12.22

Kl. 17:00 - 18:00

Charlotte Keck

(Zoom1)

mandag den 12.12.22

Kl. 17:00 - 18:00

Charlotte Keck

(Zoom1)

mandag den 19.12.22

Kl. 17:00 - 18:00

Charlotte Keck

(Zoom1)

mandag den 02.01.23

Kl. 17:00 - 18:00

Charlotte Keck

(Zoom1)

mandag den 09.01.23

Kl. 17:00 - 18:00

Charlotte Keck

(Zoom1)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...