Lær russisk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du gratis deltage på flere hold indenfor samme sprog. Dette gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Sorter efter

onsdag den 09.02.22

Russisk A1 begynder ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • onsdag den 09.02.22 kl. 17:00 - 18:40
Underviser 

Begynder russisk på zoom, del 3. Dette forløb i det russiske sprog er anbefalet efter ca. 60 timers undervisning eller tilsvarende niveau. Vi bygger videre på det elementære sprog og giver dig også et basalt kendskab til turist russisk. Du lærer...

Se hold og info

Russisk A1 nybegynder ONLINE

  • Ledige pladser
  • ONLINE
  • onsdag den 09.02.22 kl. 19:00 - 20:40
Underviser 

Begynder russisk på zoom, vi starter med introduktion til russisk alfabet.  Dette kursus svarer til A1. Du lærer først og fremmest de russiske bogstaver, og at udtale russisk. Du lærer at præsentere dig selv, bruge forskellige høflighedsfraser, ta...

Se hold og info

Russisk for begyndere og øvede

Russisk virker simultant både dragende og intimiderende på mange. Dels er det et stærkt og smukt sprog, der ligger godt i munden, dels kan det – i hvert fald for en dansker – noget fremmedartede alfabet og den grammatiske opbygning have en afskrækkende effekt på enhver, der ønsker at mestre det russiske sprog. Det er en skam, for lærer du at tale russisk, vil det ikke alene imponere venner og familie, det kan også åbne mange døre i dit arbejdsliv.

Hos LOF tilbyder vi russisk kurser til alle, der vil være med. Om du er begynder, øvet eller avanceret betyder ikke så meget, så længe du blot har lyst til at lære. Vores dygtige undervisere har mange års erfaring, når det handler om at lære fra sig, og din undervisning bliver tilrettelagt sådan, at den passer til dit individuelle niveau. Vi synes nemlig, det er vigtigt at møde vores kursister i øjenhøjde.

Der er derfor ingen grund til at tøve, hvis du drømmer om at lære russisk. Vi garanterer dig et behageligt og inkluderende undervisningsmiljø, hvor du får lejlighed til at fordybe dig i det russiske sprog, og lære mere om landets kultur og historie. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold, du skal vælge, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej.

Lær russisk, når det passer dig

Der er mange gode grunde til at lære russisk. Udover at være det mest talte af alle de slaviske sprog, er russisk nemlig også det mest geografisk udbredte sprog i Eurasien. I alt 177 millioner mennesker taler russisk som modersmål og dertil kommer 100 millioner, der har det som andetsprog – det gør russisk til det 5. mest udbredte sprog på verdensplan, og desuden et af de seks officielle sprog i FN. Der er med andre ord ikke tale om et ubetydeligt antal mennesker, som du bliver i stand til at konversere med, hvis du lærer at tale russisk.

Hos LOF ved vi godt, at det kan være svært at få et russisk sprogkursus til at passe ind i en travl hverdag. Derfor tilbyder vi hold både om formiddagen, eftermiddagen og aftenen, så du selv kan vælge, hvornår du vil undervises. På den måde kan du stadig passe dit arbejde, dit studie, familie, venner og pligter, imens du lærer et helt nyt sprog.

Det er som sagt ikke nødvendigt, at du har forhåndskendskab til sproget, men hvis du allerede taler lidt eller noget russisk i forvejen, kan et kursus hos LOF også være en god mulighed for dig, der blot vil bygge videre på dine evner eller genopfriske dine kundskaber. Hvis du arbejder i en international virksomhed med udenlandske distributører eller samarbejdspartnere, kan et kursus i russisk ligeledes være startskuddet til næste skridt i din karriere.

Bliv fortrolig med det russiske sprog

I det russiske skriftsprog anvender man det kyrilliske alfabet, som er udviklet fra det græske alfabet. Der altså tale om skriftsprog, der adskiller sig væsentligt fra dansk og andre skriftsprog, der er bygget på det latinske alfabet. Derfor er det også en god idé, at man starter med at lære det kyrilliske alfabet, hvis man gerne vil lære at tale russisk. Du vil måske opleve i starten af undervisningen, at selv russiske låneord vil være meget lidt genkendelig på kyrillisk, men fortvivl ej – så snart du har opnået en basal forståelse for det kyrilliske alfabet, vil du også være i stand til at genkende de enkelte skrifttegn og hvilke fonemer, de repræsenterer.

I det hele taget er det sjovt at lære russisk. Det er et sprog med en lang og glorværdig historie, og et kursus i russisk vil gradvist give dig en større forståelse for den russiske kultur og levevis. Et russisk sprogkursus kan desuden være nøglen til en fornyet påskønnelse af kunst, da mange af historien største klassiske værker inden for både bøger og musik er frembragt af russiske kunstnere – lige fra Dostojevskij og Tolstoj til Tjajkovskij og Rachmaninov. At læse ”Forbrydelse og straf” på originalsproget er en oplevelse, man ikke bør snyde sig selv for, hvis man har en litteraturelsker i maven.

Dine ambitioner behøver dog ikke være helt så højtflyvende, for at du kan få glæde af et kursus i russisk hos LOF. Hvis du blot er interesseret i at opnå en basalforståelse af det russiske sprog og måske lære et par enkelte høflighedsfraser, så kan vores undervisere også hjælpe dig med dét. Det er kort sagt kun dig selv, der bestemmer, hvor meget tid, du vil bruge på at lære russisk.

Har du fået blod på tanden, og er du blevet nysgerrig på at lære mere om vores sprogkurser i russisk, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...