Lær tysk

Når du er tilmeldt et sproghold, kan du deltage på 2 sprog og kun betale for 1. Dette gælder for hold indenfor samme sprog. Man betaler for det dyreste og det er med forbehold for,  at der stadig er pladser på holdet. Denne ordning gælder dog ikke for grammatikhold og for online hold. Tilmeld dig de ekstra hold på 4926 0288.

Klik her og læs mere om niveauerne.

Tag en sprogtest her

Se nærmere beskrivelse på det enkelte hold eller kontakt underviseren. Hvis du starter på et hold, der ikke svarer til dit niveau, er du altid velkommen til at flytte til et andet hold.

Sorter efter

torsdag den 11.01.24

Tysk Konversation

  • Ledige pladser
  • Helsingør
  • Er startet - kl. 10:30 - 12:10 om torsdagen

På dette konversationshold vil vi læse en blanding af skønlitteratur (korte noveller, fortællinger) og aktuelle tekster fra aviser, internet etc. Lytteøvelser kan indgå. De grammatiske spørgsmål tager vi op efter behov med eksempler fra de læste...

Se hold og info

Vil du gerne kunne tale tysk? De fleste har haft det i skolen i en årrække, men det er måske de færreste af os, der efterfølgende har brugt det tyske så meget, at det hele hænger ved. Tyskkundskaberne er for mange i al fald ikke nær så gode, som de engelske er. Og det er en skam – det tyske sprog er nemlig et rigtig godt et at kunne. Hvis du vil lære tysk – enten fra bunden eller fra det, du tidligere har lært – kan du deltage på et af vores tyskkurser.

Et af verdens største sprog

Der er mange gode grunde til at overveje et sprogkursus på tysk. Over 100 millioner mennesker har tysk som modersmål på verdensplan, og det betyder, at tysk er et af verdens største sprog. Herudover er der cirka 80 millioner, der taler det som fremmedsprog. Alene det store antal af tysktalende i hele verden, er måske i sig selv allerede grund nok til at lære det. Og så er det for øvrigt ikke kun i Tyskland, der tales tysk, men også i Østrig, Schweiz og Liechtenstein, ligesom det er et af de officielle sprog i både Belgien og Luxembourg. Det er dog ikke kun sproget, vi koncentrerer os med på vores tyskkurser. Også kultur og historie er noget, vi beskæftiger os med, alt afhængig hvilket kursusniveau du vælger.

Hjælp til Tysklandture og kør-selv-ferierne

Hvis Tyskland er et land, du besøger ofte, er det naturligvis en af de åbenlyse grunde til at deltage på et af vores tyskkurser. Det kan være Tysklands smukke byer, billige priser eller måske det store ølmarked, er noget, der trækker. For nogle er Tyskland mest et land, man kører igennem, for eksempel hvis man skal til Italien eller Frankrig på en kør-selv-ferie. Også her er det en god idé at kunne begå sig på tysk. Det gælder for eksempel, når der på køreturen holdes tisse- eller spisepause og lignende. Det kunne også være, at du undervejs på køreturen farer vildt, og derfor har brug for at spørge forbipasserende tyskere om vej. Alt andet lige vil det naturligvis altid være lettere at begå sig i et land, når man kan det talte sprog. Netop sproget siges også at være nøglen til at forstå et land, både hvad gælder kultur, historie og ikke mindst befolkning.

Tysk på forskellige niveauer

Hos LOF ved vi, at der er forskel på mennesker og ikke mindst på niveauerne af sprogkundskaber. For at kunne hjælpe både dem, der allerede er øvede lige så godt som dem, der starter helt fra bunden, tilbyder vi flere forskellige kurser: Et til begynderne og et til dem, der er øvede ud i det tyske sprog. Uanset hvilket af de to niveauer, du vælger, garanterer vi for, at tyskkurset er i den højeste kvalitet. Det kan vi blandt andet, fordi de undervisere, vi har på kurserne, er yderst kompetente. Det skyldes for det første, at de har tysk som modersmål, men skyldes også, at de hver især har mange års erfaring med at undervise store såvel som små.

Deltag på et sprogkursus

Sprogkurser

Kom tættere på lokalbefolkningen. Det bliver lidt sjovere at rejse, når man kender sproget.

Se alle sprogkurser her...

Online sprogkurser

Lær sprog online. LOF's online sprogkurser er effektiv undervisning på små hold.

Se alle kurser her...