• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
    Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
    Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.

    For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
    Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.

    Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.

    Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.

    Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.

    Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48

Glutenfri bagning

Brødteknik og meltyper

Få viden om meltyper og afprøv forskellige bageteknikker, så du får de resultater du ønsker, når du bager derhjemme. Udgangspunktet er enkelthed og nemme opskrifter – hvor hovedingrediensen er glutenfri havremel suppleret med rismel og majsmel.

Har du glutenallergi eller ønsker du blot mindre gluten i den mad, så er her muligheden for sammen at få inspiration og praktisk erfaring med forskellige teknikker indenfor bagning.

Grundlæggende for den bagning vi kommer igennem på 5 timer en lørdag vil være de teknikker og erfaringer som underviseren udviklede, da han sammen med sin kone ejede og drev en restaurant i Frederikssund.

Fokus er på, at det skal være let og lækkert at bage uden gluten.

Vi kommer denne lørdag omkring sandwichbrød, burgerboller og et par kager.

Praktisk info

Kurset slutter af med, at vi smager på hvad I har produceret på kurset til lidt ost og pølse samt kaffe/the og kage.

Der vil blive opkrævet 140 kr. til råvarer og 45 kr. til drikkevarer. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.

Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og god appetit!


Nummer
43477 - Glutenfri bagning
Første mødegang
lørdag den 22.03.25 kl. 09:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
lørdag den 22.03.25

Kl. 09:00 - 14:00

Lars Høgh-Hansen

Carlsbergvej 13, 3400 (Grønt Skolekøkken)

Se på kort