• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
    Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
    Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.

    For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
    Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.

    Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.

    Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.

    Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.

    Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48

Herrefrokosten

Lækre retter på frokostbordet

Skal vennerne mødes, og du stå for maden? Så har du her muligheden for at søge inspiration og viden om, hvordan du sætter en ægte herrefrokost sammen. Gennem tilberedning får vi sammen skabt en frokost, som vil imponere de fleste. Her sætter vi fokus på smag og mæthed. Ikke noget med små nipseretter og friterede salatblade. Der er noget for enhver smag og også elementer fra de nye køkken- og madtrends. Vi skal koge, stege, brase og forberede mad med dybde og varme. Vi skal lave mad, som passer til de drikkevarer, som serveres til en rigtig herrefrokost – det værende både øl og vin.

Har du lyst til mad der får tænderne til at løbe i vand og snakken til at gå, så kom med denne lørdag fra 09.00 til 14.00. Alle (køn) er velkomne.

Tilmeld dig senest en uge før, så der kan blive købt ind til alle deltagere.

Praktisk info

Nyd en ægte herrefrokost, som I har lavet sammen med underviseren og få ny inspiration med hjem.

Ud over kursusgebyr vil der blive opkrævet 150 kr. til råvarer og 35 kr. til drikkevarer der passer til frokosten. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.

Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og god appetit!


Nummer
43482 - Herrefrokosten
Første mødegang
lørdag den 26.04.25 kl. 09:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
lørdag den 26.04.25

Kl. 09:00 - 14:00

Lars Høgh-Hansen

Carlsbergvej 13, 3400 (Grønt Skolekøkken)

Se på kort