• Peter Weide
    Sproglærer og folkeskolelærer

    Peter Weide har undervist i Esperanto siden han var helt ung både i Tyskland, Kroatien, Slovakiet, Danmark og i Kina og er aktiv deltager i ekparolu hos edukado.net. Edukado.net er et virtuelt fællesskab til undervisere og til de som ønsker at lære Esperanto. I det hele taget til andre interesserede i Esperanto, der søger litteratur på Esperanto.

    Peter er medlem af den danske Esperanto-forening DEA og livsvarigt medlem af verdenforbundet UEA. Han har arbejdet som folkeskolelærer i Tyskland og er uddannet fra Universitet i Hamborg indenfor historie og pædagogik.

Lær Esperanto - Gratis Introduktion - ONLINE

Esperanto for begyndere

Sproget Esperanto blev udviklet af Ludwig Lazar Zamenhof, som skabte sprogets grammatik på basis af europæiske sprog med et absolut minimum af undtagelser, så det er meget lettere at lære end andre sprog. Zamenhof skabte Esperanto for at muliggøre forståelse uden sprogbarrierer.

Så hvad kan man bruge Esperanto til? 

Til alt, hvad man har lyst til at bruge et sprog til. Esperanto er det oplagte valg, hvis man er interesseret i at komme i kontakt med mennesker over hele verden. Når man er interesseret i at lære Esperanto vil man meget nemt kunne komme til at møde andre mennesker i et Esperanto fællesskab. Kiam oni lernas Esperanton, oni facile renkontas aliajn homojn en la Esperanta mondo.

Mød Peter Weide online.
Peter har mange års erfaring i at undervise i Esperanto og vil i dette efterår undervise hos LOF over to weekender.  Se hold 26517 og hold 26527
Amike Peter

Vil du lære sprog online, så klik her: onlinesprog

Praktisk info

Du deltager i et online hold via din computer eller tablet gennem platformen Zoom, hvor du kan se og høre, stille spørgsmål og tale med din lærer og de andre kursister.  Det er meget nemt at bruge Zoom programmet og du får tilsendt et link du bare skal klikke på for at deltage.


Nummer
26532 - Lær Esperanto - Gratis Introduktion - ONLINE
Første mødegang
tirsdag den 20.09.22 kl. 16:30 - 17:30
Undervisere
Adresse

Online undervisning,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 0,00
tirsdag den 20.09.22

Kl. 16:30 - 17:30

Peter Weide

(Zoom1)

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...