• Anne Leonora Blaakilde

    Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser.

    Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader.

    Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Tværfaglige Sundhedsstudier på RUC . Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©)
    I 2020 blev hun desuden uddannet som naturterapeut ved HEG i Danmark.

Skovbad

Tag med på skovbad i Halsnæs

Lad sanserne føre dig, når du guides ud i naturen i et dejligt, afslappende skovbad. 
Du bader ikke i vand, men i skovens skønne og rolige omgivelser.

Skovbad stammer fra Japan, hvor det kaldes Shinrin-Yoku, der betyder "at være indhyllet i skov".
Studier viser, at ophold i skoven kan sænke blodtrykket, nedbringe stress, styrke immunforsvaret, gavne hjerte-kar-systemet og stofskiftet, få blodsukkeret til at falde, forbedre koncentration og hukommelse, lette depression, øge smertetærsklen, give bedre søvn og mere energi.
Lyder det ikke fantastisk?

Tag med til en formiddag i fordybelse i skoven. Du kan opleve dette hele to gange i Halsnæs i april og maj måned på to forskellige lokationer. Du kan vælge begge eller bare den ene, som du har lyst eller tid til.

LOF tilbyder workshops/weekend- og ugekurser, som er værd at køre efter. Se alle vores tilbud her: weekendkursus

Praktisk info

Vi mødes ved den bagerste p-plads i Liseleje. Du drejer ind ved Havtyren på Lisehøjvej og fortsætter ned til højre mod p-pladserne og finder den sidste.

Medbring tøj til vejret, vand og gerne et liggeunderlag og et tæppe i en rygsæk, så du ikke skal slæbe for meget på turen. Mygge- og flåtolie udleveres.

Naturbadsguiden er Anne Leonora Blaakilde, indehaver af Blaakildes Natur & Yoga i Liseleje, ph.d., lektor i Tværfaglige sundhedsstudier på RUC, naturterapeut og yogalærer.

Husk at passe godt på hinanden. Se retningslinjer vedrørende Covid-19 på lofkurser.dk/covid-19
Nummer
31292 - Skovbad
Første mødegang
søndag den 14.05.23 kl. 09:00 - 12:00
Adresse

Liseleje Plantage,

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 295,00
søndag den 14.05.23

Kl. 09:00 - 12:00

Anne Leonora Blaakilde

3360 (Den bagerste p-plads)

Se på kort