• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
    Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
    Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.

    For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
    Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.

    Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.

    Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.

    Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.

    Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48

Aftensmad til én

Spændende aftensmad uden madspild

Det behøver ikke at være kedeligt at lave mad til sig selv, men det kræver lidt omtanke, og på dette kursus får du masser af inspiration og gode fif til lækker singlemad uden madspild.

Indkøb er svært til små portioner, da butikker som regel sælger råvarer i større mængder, og de fleste opskrifter er til større portioner. Ofte betyder det, at så spiser vi den samme mad i mange dage, eller at vi ikke gider at lave mad og derfor vælger lette løsninger med en rugbrød fra køleskabet eller færdigretter fra supermarkedet.

På denne kursusdag vil vi fokusere på at lave forskellige retter med de samme råvarer, så vi laver en varieret kost samtidig med at alle råvarer bliver brugt.

Vi kommer til at lave både suppe, kolde og varme retter og lidt dessert til den søde tand.

Tilmelding en uge før,så der kan blive købt ind til alle deltagere.

Praktisk info

Nyd en ægte herrefrokost, som I har lavet sammen med underviseren og få ny inspiration med hjem.

Ud over kursusgebyr vil der blive opkrævet 150 kr. til råvarer og 35 kr. til drikkevarer der passer til frokosten. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.

Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og god appetit!


Nummer
43485 - Aftensmad til én
Første mødegang
lørdag den 26.04.25 kl. 09:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Sophienborgskolen, Sophienborg Alle 9, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
lørdag den 26.04.25

Kl. 09:00 - 14:00

Lars Høgh-Hansen

Sophienborg Alle 9, 3400 (Verdenshuset)

Se på kort