• Nicolaj Wium
    Chokolademager og biavler
    Nicolaj Wium er oprindeligt uddannet Civ.Ing i Kemi.
    Han er Danmarksmester i fyldt chokolade (2021) og har i de sidste 20 år fremstillet chokolader til salg på torvet i Helsingør hver lørdag formiddag. Her sælger han også honningen fra sine bistader ved Hyldehuset. Han har 50 stader at se til, underviser i biavl og har skrevet både bøger og artikler om emnet.

Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset

Hjemmelavet chokolade

Lær at lave dine egne fyldte chokolader.
Danmarksmester Nicolaj Wium lærer dig at lave fyldte chokolader, som du også kan gøre det hjemme i dit eget køkken.
Du lærer hvordan du tempererer chokoladen, så den får den helt rigtige glans og knæk.
Du støber selv chokoladen i formene, kommer fyld i og trækker over med chokolade.
På kurset laves flere forskellig typer fyld, som bruges forskelligt.
Du får de lækre chokolader samt opskrifter med hjem.

Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept ’Bag om smagen’ finde aktiviteter i hele Danmark under bagomsmagen

Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i ’Bag om smagen’, fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure.
Dette arrangement hører under masterclasses


Praktisk info

Inkl. i prisen er afmålte råvarer.
Børn i alderen 7-12 år er velkomne ifølge med en voksen og deltager til halv pris (vælg pris ’BARN’).
Medbring forklæde, karklud og et viskestykke.
Husk også en bakke eller opbevaringsboks til lækkerierne. 

Nummer
43466 - Chokoladekursus - fyldt chokolade - med Nicolaj Wium fra Hyldehuset
Første mødegang
torsdag den 27.02.25 kl. 17:30 - 21:00
Undervisere
Adresse

Borupgårdskolen, Smakkevej 2, 3070 Snekkersten

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
Børn 7-12 år ifølge med en voksen
DKK 250,00
torsdag den 27.02.25

Kl. 17:30 - 21:00

Nicolaj Wium

Smakkevej 2, 3070 (Hjemkundskab 72)

Se på kort