Foto: Kim Hansen
  • Anne Leonora Blaakilde

    Anne Leonora lægger vægt på den balance i krop og sind, som yogaen giver. På hendes kurser er der plads til den enkelte, og der er altid balance mellem spændingsøvelser og afspændingsøvelser, og du får en dejlig, guidet afspænding efter de fysiske øvelser på cirka 15 minutter.

    Anne Leonora Blaakilde er ph.d. i etnologi og deltidsansat som lektor med speciale i aldring og humanistisk sundhedsforskning ved Center for Sundhedsfremmeforskning på RUC. Hun har dyrket yoga siden sin pure ungdom og blev i 2019 uddannet hatha-yogalærer fra Den intuitive Yogaskole i Ordrup med 200 RYT (certificeret af den internationale Yoga Alliance). Derefter har hun taget videreuddannelse i USA i senioryoga, chakrayoga og yogadans (Let Your Yoga Dance©) samt yin yoga fra WUJI-Academy i København.

    Som ejer af firmaet Natur & Yoga lægger Anne Leonora stor vægt på sammenhæng mellem krop, sind og natur. Hun er inkarneret vinter- og skovbader, uddannet som naturterapeut ved Human Education Group i Danmark, og guider også skovbade i LOF.

Yoga for børn 5-12 år med (bedste) forældre

Sjov yoga

Kom og lav sjov yoga med dit barn eller barnebarn. Børn elsker at bevæge sig, og du vil også mærke, hvor sjovt det er at lave fri yoga sammen.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
På dette yogahold laver vi børnevenlig yoga, hvor du og dit barn/barnebarn sammen laver mange af de dyrestillinger, som hatha yoga er inspireret af.

Det foregår som en leg i 30 minutter efterfulgt af en skøn, guidet afspænding i 15 minutter.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Børn fra 5 til 12 år med en voksen forælder eller bedsteforælder. Der kan komme lidt tempo på, og børn og voksne har ikke nødvendigvis samme fleksibilitet eller proportioner, men alle skal kunne være med, og der tages hensyn til både børn og voksne.

START NÅR DU VIL
Der er løbende optag på holdet, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet.

Praktisk info

Prisen dækker 1 barn og 1 voksen.

Mød op i tøj I kan bevæge jer i.
Der er yogamåtter i lokalet og husk et håndklæde eller lagen til at lægger hen over måtterne.
I er også velkomne til at medbringe jeres egne yogamåtter.
Medbring tæpper til afspændingen.
Kom gerne omklædt, da der kun er et fælles unisex omklædningsrum.
Nummer
37121 - Yoga for børn 5-12 år med (bedste) forældre
Første mødegang
onsdag den 03.04.24 kl. 16:30 - 17:15
Adresse

LOF, Torvet 21, Torvet 21, 1. sal, 3300 Frederiksværk

Se på kort

Mødegange
6
Ny pris (hold er startet)
Almen
DKK 148,00 445,00
onsdag den 03.04.24
Er blevet afholdt
onsdag den 10.04.24
Er blevet afholdt
onsdag den 17.04.24
Er blevet afholdt
onsdag den 24.04.24
Er blevet afholdt
onsdag den 01.05.24

Kl. 16:30 - 17:15

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 1. sal, 3300 (Motionslokalet)

Se på kort

onsdag den 08.05.24

Kl. 16:30 - 17:15

Anne Leonora Blaakilde

Torvet 21, 1. sal, 3300 (Motionslokalet)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...