Rygestop

Det er nemmere at stoppe med at ryge, hvis man får den rigtige støtte. LOF's kurser i rygestop er gruppeforløb, hvor man gensidigt støtter hinanden. Forløbet er bygget op efter Kræftens Bekæmpelses retningslinjer for rygestop i grupper. Det er en velafprøvet metode med gode resultater. 

Sorter efter

tirsdag den 02.04.24

Rygestop

  • Næsten fyldt
  • Hillerød
  • Er startet - kl. 17:00 - 19:00 om tirsdagen
Underviser 

Det er nemmere at stoppe med at ryge og vænne sig af med nikotin, hvis man får den rigtige støtte. LOF's kurser i rygestop er gruppeforløb, hvor man gensidigt støtter hinanden. Forløbet er bygget op efter Kræftens Bekæmpelses retningslinjer for ry...

Se hold og info

tirsdag den 14.05.24

Rygestop

  • Ledige pladser
  • Humlebæk
  • tirsdag den 14.05.24 kl. 14:30 - 16:30
Underviser 

Det er nemmere at stoppe med at ryge eller afvænne sig nikotin, hvis man får den rigtige støtte. LOF's kurser i rygestop er gruppeforløb, hvor man gensidigt støtter hinanden. Forløbet er bygget op efter Kræftens Bekæmpelses retningslinjer for ryge...

Se hold og info

Motivation, viden og praktiske redskaber. 

Når man har besluttet sig for at stoppe med at ryge, kan det betale sig at deltage på et kursus. Her får man nemlig viden om de udfordringer, man typisk vil møde undervejs. Man planlægger selv, hvordan man vil gribe rygestoppet an, fx om man vil anvende nikotinerstatning. På kurset forbereder man sig også konkret på, hvordan man takler forskellige situationer. Hvad gør man fx når rygetrangen opstår? 

De første mødegange af kurset bruges på at forberede sig grundigt til rygestoppet: Man afklarer sin motivation og forbereder sig på, hvordan man skal takle rygetrangen. Man afklarer motiver for at ryge og får viden om afhængighed, abstinenser og nikotinerstatning. 

Et par gange inde i forløbet aftales en stopdato. 

De sidste mødegange er en støtte til at fastholde rygestoppet. Man får viden om humørsvingninger, stress og sundhed, forebyggelse af tilbagefald og nedtrapning af nikotinerstatning. Til sidst forberedes tiden fremover. 

På LOF's kurser i rygestop har vi særligt fokus på, hvordan man lader nye gode vaner komme til, som kan være med til at fastholde rygestoppet. 

I tilknytning til kurset har man således mulighed for at deltage på et motionshold for at forbedre sundheden og motivationen yderligere. 

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...