Living Academy

Tilmeld dig Living Academy her:

livingacademy.com

Der er løbende optag på holdene, så du kan starte når du vil. Hvis du tilmelder dig midt i forløbet, udregnes prisen automatisk, så du kun betaler for de mødegange der er tilbage på holdet

Sorter efter

Living Academy

Få din krop i balance ved at træne. Men bliv ikke kun fokuseret på det fysiske – træningen af din mentale side er nemlig lige så vigtig for at opnå et godt velvære. Du får derfor trænet både din fysiske og psykiske balance hos Living Academy. Her er udgangspunktet, at et menneske kun kan fungere, hvis alle behov er i balance - psykiske såvel som fysiske – og derfor spænder Living Academy’s hold vidt og bredt. Læs mere her.

Hvad er Living Academy?

Living Academy er en selvstændig afdeling under LOF, der tager udgangspunkt i træningssystemet Body Balance®, som har været et registret varemærke i 25 år. Her er det hele menneske i fokus. Derfor centrerer alle holdene hos Living Academy sig både om det fysiske og mentale velvære, da vi mener, at begge tilsammen udgør det bedste helhed. Af den grund finder du kropslig træning, mental pleje og kost som vigtige omdrejningspunkter hos Living Academy, da vi tilskriver disse stor betydning for vores daglige balance.

Vidtspændende hold

Hos Living Academy vil vi gerne sprede livsenergi gennem et fysisk og mentalt velvære. Derfor har vi selvfølgelig en del fysisk træning på vores hold, hvor du får styrket dine kropslige funktioner. Men livsenergi kommer fra mere end blot generelle, vedholdende øvelser. Derfor diskuterer vi også levemåder – herunder kost, mental ro og ikke mindst personlige præferencer. På den måde giver vi plads til at de individuelle behov, der skal opfyldes for at kunne holde kroppen i balance. Vi har derfor hold der spænder vidt og bredt: Fra holistisk pilates til meditativ yin yoga og events, der motiverer til energivende kost.

Giv din krop de bedste, individuelle vilkår

Holdene hos Living Academy er små, så der er plads til at tage hensyn til de individuelle deltagere og deres behov. Ro, glæde og bekræftelse har en regenererende og healende effekt, og derfor kan du være sikker på at blive set og guidet hos Living Academy. Vi ønsker at give det bedste træningsudbytte og hjælpe dig til at få et liv i balance - så tag en uforpligtende prøvetime i dag. Vi har løbende optag, og du kan derfor starte, lige når det passer dig.