• Dorthe Jeanette Kisbye

  Tai Chi Chuan & ceritificeret DGI Qigong- og Taiji Yangsheng instruktør

  Dorthe har fulgt den traditionelle vej og har været i taichimesterlære fra 1995- 2001. Dorthe undervises stadig løbende af Mester Tung Kai Ying.
  Siden 2012 er Dorthe blevet undervist af professor Yang Yubing fra Beijing sportsuniversitet i blandt andet Health QiGong & Daoyin Yangsheng Gong (DYYG). Dorthe har opnået 5 Duan i DYYG.
  Dorthe har en sundhedsfaglig baggrund som social-og sundhedsassistent og har gennem hele livet været god til at formidle på en let og forstålig måde.
  "Kinesisk helse og kampkunst" er et fleksibelt værktøj, som Dorthe brænder for at vidergive til alle, der ønsker at forbedre krop og sind.  www.taichi4you.dk
  www.qigong4you.dk

Workshop Kai Hé-hard style

Denne indre kampkunst byder på mange gevinster, så som styrkelse af immunforsvaret, muskler, knogler og led. Du vil lære at reagere instinktivt og roligt, få mere overskud, klarhed og indre ro. Dette alt sammen gennem en bevidst kontrol af krop, vejtrækning og sind.

HVORDAN FOREGÅR UNDERVISNINGEN
Er du introduceret til Kai Hé-hard style efter Tung Kai Ying, har du nu mulighed for at arbejde videre med 2. og 3. del af denne form.

HVEM ER KURSET HENVENDT TIL
Dette workshop er for alle der er introduceret til Kai Hé-hard style efter Tung Kai Ying. 

Du er velkommen til at kontakte Dorthe for uddybning og spørgsmål på mobil 2447 3770.
Du kan læse mere om Tai Chi og Dorthe på www.taichi4you.dk

LOF har flere gode workshops/weekendkurser, som er værd at køre efter. Se vores weekendkurser her: weekendkursus

Praktisk info

Mød op i løstsiddende tøj du kan bevæge dig i og flade sko.
Der er begrænset omklædningsmulighed, så kom gerne omklædt hvis muligt.

Workshoppen kan foregå udendørs, hvis underviser skønner det muligt for vejr og vind. Du vil få direkte besked hvis workshoppen vil foregår udendørs.
Nummer
37722 - Workshop Kai Hé-hard style
Første mødegang
lørdag den 16.03.24 kl. 09:00 - 12:00
Adresse

Nivå Skole NORD, Mariehøj 501, 2990 Nivå

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 195,00
lørdag den 16.03.24

Kl. 09:00 - 12:00

Dorthe Jeanette Kisbye

Mariehøj 501, 2990 (Samlingssal)

Se på kort

Motion

Motion

Du kan vælge mellem en række forskellige motionshold fra yoga og pilates til zumba eller seniordans. Der er hold formiddag, eftermiddag og aften, så det er nemt at finde et hold som passer i din hverdag.

Læs mere...

Udendørs motion

Motion i det fri giver en ekstra dimension til træningen. Man nyder den friske luft og indtrykkene fra omgivelserne, hvad enten det foregår i naturen eller en park i byen.

Læs mere...

Online motion

LOF's online motion er live træning på hold. Man sparer transporten og kan træne, der hvor man befinder sig, så det er et godt alternativ i en travl hverdag.

Læs mere...

Flex i Kongevejscenteret

Flex i Kongevejscenteret er pilates, yoga m.m. med fokus på den enkelte. Flex betyder at du frit kan skifte mellem de enkelte hold i ugens løb.

Læs mere...