• Lars Høgh-Hansen

    Lars Høgh-Hansen har siden han var i starten af 20’erne været kogemand til fester, julefrokoster, receptioner, vinsmagninger og andre festlige begivenheder.
    Baggrunden for dette er en barndom og ungdom hvor han ofte var en del af madlavningen både i hjemmet og på sin mors arbejde som kok på en nordjysk kro.
    Interessen for madlavning er siden blevet forfinet gennem en række madlavningskurser i både Danmark og i udlandet.

    For fire år siden tog han springet sammen med sin hustru og åbnede en café og restaurant i centrum af Frederikssund. Denne er nu solgt, og ved siden af sin hovedbeskæftigelse underviser han på madlavningskurser i Nordsjælland.
    Interessen for mad og madlavning spænder vidt fra traditionel dansk mad til udenlandske retter fra forskellige af verdens lande og verdensdele.

    Interessen går også over bagning af både brød og kager. Gennem arbejdet i deres café og restaurant udviklede Lars en stor interesse for både brød, kager og mad, som tager hensyn til forskellige allergener – ikke mindst muligheder for gluten- og laktosefri mad og bagværk.

    Lars er 60 år og bor sammen med sin hustru Vivi i Frederikssund.

    Når du bliver undervist af Lars, kan du forvente en rar stemning og masser af inspiration til både nye og velkendte retter.

    Hvis du har spørgsmål til kursets indhold, kan Lars kontaktes på mobil 29 70 01 48

Kager og andre søde sager - uden gluten

Lækre retter på frokostbordet

Vi arbejder denne lørdag med kager og andre søde sager, som skaber et vildt kage- og dessertbord, også selvom du ikke kan tåle gluten.

Selvom du ikke tåler gluten, så skal du stadig kunne få kager, som minder dig om alt det, som alle andre spiser, og som samtidig er lavet på et simpelt antal råvarer.

Underviser Lars Høgh-Hansen udviklede i samarbejde med sin hustru en række opskrifter på kager og desserter, da de sammen drev café og restaurant i Frederikssund. Her var der altid 5 – 10 forskellige glutenfrie kager og desserter hver dag. Principperne for deres opskrifter var, at gøre det enkelt og lækkert at bage glutenfrit.

På kurset kommer vi omkring brownier, frugtkager, cookies, mazarinkager, cheesecakes, bradepandekager, muffins, tærter og mørdej og lagkager.

Praktisk info

Kursusdagen slutter af med et kagebord, hvortil der serveres kaffe, thé og varm kakao. 
Der vil blive opkrævet 160 kr. til råvarer og 15 kr. til drikkevarer. Dette vil blive betalt direkte til underviseren.
Medbring viskestykke, karklud og forklæde – og den søde tand!



Nummer
43489 - Kager og andre søde sager - uden gluten
Første mødegang
lørdag den 17.05.25 kl. 09:00 - 14:00
Undervisere
Adresse

Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 500,00
lørdag den 17.05.25

Kl. 09:00 - 14:00

Lars Høgh-Hansen

Carlsbergvej 13, 3400 (Grønt Skolekøkken)

Se på kort